Elevul care a căzut în fosa septică din curtea şcolii a murit din cauza loviturii la cap

sâmbătă, 27 septembrie 2014

Foto: Adevarul

Foto: Adevarul

Claudiu Cristea, băiatul care a căzut vineri dimineaţa în fosa septică goală din curtea şcolii, a murit pe loc din cauza loviturii la cap, potrivit medicului legist care a efectuat necropsia. Băiatul a suferit un traumatism cranio-cerebral după ce, în cădere, s-a lovit la cap de capacul de beton al fosei, transmite Adevărul.

Claudiu avea 14 ani şi era elev în clasa a VIII-a,  la şcoala din Colţeşti, comuna Alunu. Vineri dimineaţa, în timpul primei pauze, băiatul a încercat să le demonstreze câtorva colegi că poate să ridice capacul unei fose de beton, dar a alunecat şi a căzut în fosă adâncă de doi metri. „Băiatul a suferit un traumatism cranio-cerebral, o hemoragie cerebrală. Sigur, în cădere, s-a lovit de placa de beton, iar moartea a survenit imediat”,a  precizat medicul Daniel Roncea din cadrul IML Vâlcea.

Rudele băiatului cred că tragedia ar fi putut fi evitată dacă elevii ar fi fost supravegheaţi.  Şcoala nu are paznic, iar profesorii supraveghetori se aflau în acel moment în cancelarie, pentru a lăsa cataloagele. Conducerea unităţii de învăţământ susţine că niciun cadru didactic nu se face însă vinovat de moartea elevului şi că „aşa a fost să fie”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe