Apavil a continuat lucrările pe străzile Regina Maria și Măceșului

luni, 8 septembrie 2014

SC APAVIL SA a desfăşurat şi în săptămâna care tocmai s-a încheiat, o activitate intensă în municipiul Râmnicu Vâlcea, în colaborare cu autorităţile locale.

Au fost remediate 5 avarii la reţeaua de apă: str. Şt. Vodă nr. 88, Prunului nr. 2, Aleea Nuci nr. 13, Lt. Costeanu nr. 3 şi Măceşului nr. 26.

Au fost executate lucrări de amenajare a terenului, prin betonare şi asfaltare, fiind folosite 8 tone de material pe str. Intr. Fagului, Şt. Vodă, Calea lui Traian Sud şi Ferdinand.

Au continuat lucrările de extindere a reţelei de canalizare şi a racordurilor pe str. Măceşului, fiind montaţi 280 ml de ţeavă PVC 250 mm. Pe str. Regina Maria a fost întregită conducta PE200 cu conducta PE110

Au fost finalizate lucrările de înlocuire a reţelei de apă potabilă şi a branşamentelor / canal, precum şi a racordurilor.

Au început lucrările de întregire a conductei OL Dn 400 mm cu conducta PE 160 la Casa Ştiinţei din Ostroveni.

Au fost realizate o serie de lucrări punctuale: s-au curăţat manual căminele de canalizare şi gurile de scurgere în mai multe zone din Rm. Vâlcea; au fost curăţate pompele de canalizare de la staţiile Morilor – Arinilor şi Goranu; au continuat lucrările la canalizarea menajeră Dn315 mm pe str. Horia (s-au montat 29 ml PVC SN8, s-a executat un cămin de canalizare din coloană corugată Dn600 mm şi s-au turnat 0,8 mc de beton C18/22,5; a fost montat un grătar din fontă la bl. 94 de pe str. N. Iorga; au fost montate două grătare din fontă în Petrişor.

A fost acordată o atenţie deosebită şi curăţării căminelor şi gurilor de scurgere din municipiu, intervenindu-se prompt cu utilajele din dotare, la solicitarea cetăţenilor sau în urma observaţiilor făcute în teren. Activităţi de acest tip s-au desfăşurat în zonele Ostroveni, Colonia Nuci, Centru, Stolniceni, 1 Mai, precum şi pe str. Lespezi, Calea lui Traian, Banu Mărăcine, G-ral Magheru, Libertăţii, C, Brâncuşi, M. Basarab, Regina Maria inters. cu G-ral Magheru şi M. Eminescu.

Tot în cursul săptămânii trecute, la solicitarea clienţilor sau ca urmare a expirării termenului de valabilitate metrologică au fost verificate, montate şi remontate un număr de 214 apometre, fiind întocmite şi un număr de 13 documentaţii tehnice.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe