Șpârle și șopârle, 25.08.2014

luni, 25 august 2014

• Concursul pentru ocuparea postului vacant de contabil şef la Arhiepiscopia Râmnicului a avut loc în data de 12 august 2014, ora 09:00. Concursul a constat în două probe; una scrisă și alta orală. Mai jos, prezentăm lista candidaților și notele obținute de aceștia la cele două probe. Costea Daniel - 9,20; Drăguțescu Andreea - 6,60; Honcioiu Daniela Monica – 8; Hurdu Ecaterina Lenuța - 9,14; Stan Alexandru - 8,28; Stelea Constanța Elena - 6,58; Ursărescu-Titel Camelia - 8,05 (madam Ursărescu s-a abonat la concursuri în ultima perioadă după ce a fost pusă pe liber de gorjenii de la Min Prest Târgu Jiu; aceasta a mai picat „cu brio“ și examenul organizat de Serviciul Antifraudă Gorj); Zaharia Vasile - 8,94. A fost admis în postul de șef contabil domnul Costea Daniel, care a obținut cea mai mare medie. Ceilalți candidați au renunțat la postul de contabil, acesta fiind repartizat doamnei Honcioiu Daniela Monica.

 

• Potrivit unor precizări ale CNSAS, actualul primar al oraşului Berbeşti, Vintilă Chelcea, nu ar fi străin de unele „relaţii nefireşti” cu fosta Securitate înainte de 1990. Astfel, „baronul” de Berbeşti figurează cu dosarul de reţea nr. 6935/Vâlcea, însă acest dosar a fost distrus în condiţii misterioase încă din anul 1980. Oare primarul Chelcea va aduce vreodată lămuriri suplimentare în acest caz?!?

• Aşa cum era de aşteptat, societatea care „construieşte” noua gară din Râmnicu Vâlcea a solicitat şi a primit o nouă amânare a termenului de finalizare a investiţiei. După întârzieri de peste şapte luni, firma în cauză s-a angajat că va termina toate lucrările până la data de 9 noiembrie 2014. Rămâne de văzut dacă se va ţine de cuvânt!

• Chiar cu câteva zile înainte de a muri, patronul de la firma Diana, Dumitru Crăciunescu, a mai făcut o faptă bună care merită consemnată. Din cauza incompetenţei unor funcţionari din Primăria Râmnicului, în urmă cu 10 ani, strada Schitul Troianu a fost trecută integral la administraţia publică, însă, în realitate, strada a „muşcat” o suprafaţă de peste 512 mp din terenul proprietate a lui Dumitru Crăciunescu. Într-un gest fără egal, patronul de la Diana a făcut în data de 7 august 2014 o adresă către Primăria Râmnicului în care anunţă că DONEAZĂ integral suprafaţa de teren de 512 mp pentru a fi folosită de comunitatea locală....

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe