Șpârle și șopârle, 18.08.2014

duminică, 17 august 2014

• Fostul primar al staţiunii Băile Olăneşti, Gheorghe Ciucă, pare foarte decis să recucerească fotoliul de edil şef al localităţii la alegerile locale din 2016. În acest sens, „don professore” formează de mai multe săptămâni, prin cârciumile din Râmnic şi Olăneşti, mai multe echipe de tineri care să-l sprijine în campania electorală. Nu ştim dacă are încă girul politic al PNL Vâlcea, însă Gheorghe Ciucă le promite tinerilor naivi „blana ursului din pădure”, asta deoarece actualul primar Sorin Vasilache este bine văzut de populaţia din Băile Olăneşti.

• Avem „materie primă” pentru Serviciul de gestionare (!) a câinilor fără stăpân din cadrul Primăriei Râmnicului: haitele de câini vagabonzi au pus stăpânire pe zonele din jurul viitorului pasaj rutier „Tudor Vladimirescu” şi din preajma şantierului Gării Râmnicu Vâlcea. Poate se sesizează cineva!?!

• Traseistul politic numărul 2 al Vâlcii (numărul 1 fiindu-i rezervat lui Ion Nicolae), pe numele său din buletin Dănuţ Spinciu, a primit recent un nou cadou din partea proaspătului său partid adoptiv - PSD. Săptămâna trecută, în cadrul unei şedinţe a Adunării Generale a Acţionarilor de la SC Pieţe Prest SA, Dănuţ Spinciu a fost ales ca... preşedinte al consiliului de administraţie al societăţii în cauză pe perioada 1 septembrie 2014 - 1 septembrie 2015. Reamintim opiniei publice şi ANI că Dănuţ Spinciu mai taie frunze la câini din fotoliul de şef al Direcţiei pentru relaţia cu asociaţiile de proprietari din cadrul Primăriei Râmnicului, de unde a ridicat numai anul trecut un salariu de circa 250 milioane de lei vechi.

• O companie rusească puternică dorește să cumpere combinatul chimic de la Râmnicu Vâlcea, la pachet cu Rafinăria Arpechim de la Pitești. Din păcate, Guvernul României i-a trimis la plimbare pe investitorii ruși motivând că sancțiunile economice impuse Rusiei, în contextul crizei din Ucraina, fac impoibilă o asemenea afacere. Așadar, Oltchim se îndreaptă cu pași repezi spre faliment. Aceasta este trista realitate!

• Primăria Râmnicu Vâlcea trebuie să intervină urgent pe strada Arinilor din Râmnicu Vâlcea pentru a evita o tragedie gen – Vlădești, acolo unde mai multe case s-au scufundat datorită viiturii puternice de pe râul Olănești. În zona Arinilor există pericolul ca mai multe case, aflate pe malul aceluiași râu, să se prăbușească. Primarul Gigi Matei și inspectorii de la primărie au fost la fața locului, s-au convins de gravitatea situației, dar nu s-a luat nici o măsură!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe