Șpârle și șopârle, 11.08.2014

duminică, 10 august 2014

• Președintele PNL Vâlcea, Cristian Buican, vinde pe „persoană fizică“ miere de floarea soarelui pe site-ul de anunțuri tocmai.ro. Iată anunțul: „Vând miere de floarea soarelui, cantități importante. Produsă în Lunca Dunării in 2014!“

• „Ziarul de Vâlcea“ se află în posesia unor documente incendiare referitoare la afacerile de pe Platforma Chimică. Zeci de pagini din referate ale procurorilor DNA au intrat în posesia redactorilor noștri. Țineți aproape!

• Un japonez se îmbăiază în "apă vie" cumpărată din România. Avea un cancer esofagian şi doctorii îi mai dăduseră câteva luni. Profesor universitar fiind, ştia de apă. A luat avionul din Tokyo, s-a dus la Râmnicu - Vâlcea, s-a întors acasă cu promisiunea că i se pun rapid 20 de tone pe vapor. Au trecut opt ani, omul se simte ca şi cum n-ar fi fost bolnav niciodată. "A ajuns cel mai înfocat fan al apei. Zice că se îmbăiază în ea fiindcă e bună pentru epidermă, ba chiar îşi face şi sake din ea", râde profesorul Ioan Ştefănescu, directorul Institutului Naţional de Cercetare pentru Tehnologii Criogenice şi Izotopice de la Râmnicu Vâlcea. Şi el bea de vreo 15 ani, la cafea.

• Fostul prefect de Vâlcea, Mircea Perpelea, i-a supărat pe mai marii lojei masonice în care „activează“ de mai mulți ani. La ultima întâlnire, mai mulți „frați“ au ridicat problema excluderii lui Perpelea din masonerie. Laurențiu Baranga știe mai multe!

• Lăcrămioarei Corcheș, director general în Ministerul Muncii, îi vor intra în conturi sute de mii de euro, bani publici de la Râmnicu Vâlcea. În această afacere a fost băgată la înaintare venerabila doamnă Sanda Corcheș, mama directorului general din ministerul condus de Rovana Plumb.

• „Genialul tânăr Ionuţ Budişteanu, câştigător al unor mari premii internaţionale pentru creaţiile sale în domeniul programării, a fost contactat de postul de televiziune Antena 3 şi convins să se alăture plimbării de la ora 17. În marea sa naivitate, Ionuţ Budişteanu a declarat că va sprijini bucuros acest demers, întrucât a fost şi el sprijinit cu bani de o fundaţie a Varanului. Ceea ce nu ştie genialul Budişteanu este că dacă România nu avea Varani, ar fi putut acorda burse substanţiale copiilor supradotaţi de pe toate meleagurile sale.“ - scriu colegii de la publicația Criterii.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe