Şpârle şi şopârle, 01.09.2014

duminică, 31 august 2014

• Consilierul local din Râmnicu Vâlcea, Maria Preda, de la PP-DD, este scârbită de lumea politică şi, de aceea, este decisă să nu mai candideze pentru nici o funcţie politică la alegerile din 2016. Se pare că supărarea doamnei Preda a plecat de la „cameleonismul” preşedintelui Dan Diaconescu, un om care a făcut alianţă peste noapte cu PSD-ul şi care nu este văzută bine de toţi oamenii din PP-DD.

• Dacă stai să te uiţi pe declaraţia de avere a prefectului Dumitru Cornoiu, mai să-i plângi de milă.... „Săracul” prefect de Vâlcea spune că nu are terenuri, bijuterii şi cadouri, ci doar un apartament în Râmnicu Vâlcea de 59 mp (cumpărat în anul 1981), o maşină Dacia 1300 din anul 1997 şi depozite în bănci evaluate la suma totală de 140.000 lei. „Noroc” cu salariul de director de la AJOFM Vâlcea, de 50 milioane de lei vechi net pe lună, că altfel psihologul Dumitru Cornoiu trebuia să bată la uşa Primăriei Râmnicului să... ceară ajutor social.

• Numire ciudată la Inspectoratul Şcolar Vâlcea! Fostul inspector şef adjunct al instituţiei, pesedista Adina Dobrete, a fost numită vineri, 29 august, inspector şcolar pentru Implementarea Descentralizării Instituţionale. Ministrul Remus Pricopie trebuie să le explice dascălilor vâlceni când a fost corect: atunci când a eliminat-o de la ISJ Vâlcea pe Adina Dobrete pentru presupuse fapte de corupţie sau acum când a repus-o în funcţie?! Ruşinică, domn ministru!

• La şedinţa Consiliului Local al municipiului Râmnicu Vâlcea de săptămâna trecută a fost prezent şi senatorul Adrănel Cotescu, preşedintele interimar al PNL Râmnicu Vâlcea. Prezenţa parlamentarului liberal nu a fost întâmplătoare, întrucât Adrănel Cotescu a venit să vadă cu ochii lui ce fel de activitate desfăşoară consilierii municipali ai PNL la şedinţele din plen. Chiar dacă au fost prezenţi la şedinţă trei consilieri locali liberali din cinci, senatorul Cotescu a notat „la sânge” toate luările de cuvânt şi modul cum votează aleşii PNL.

• Pentru a patru oară în ultimele două luni, Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale (CNANDR) a amânat nejustificat termenul limită de anunţare a câştigătorului licitaţiei pentru realizarea studiului de fezabilitate la viitoarea autostradă Sibiu-Piteşti, care va trece prin judeţul Vâlcea. Noul termen este 9 septembrie 2014, iar lupta finală se va da între trei firme din România. Construcţia autostrăzii Piteşti - Sibiu va dura şi va fi extrem de scumpă, a spus recent ministrul Transporturilor, Ioan Rus. Autostrada este inclusă în Master Planul de transporturi. Rus a subliniat că, practic, autostrada va fi „un nou Transfăgărăşan”, iar studiul va dura un an şi proiectul tehnic încă un an. Costurile pentru realizarea acestei autostrăzi ar putea ajunge la 30 milioane de euro pe kilometru. Potrivit ministrului, până la construcţia autostrăzii se ia în calcul inclusiv construcţia a încă unui drum între Sibiu şi Piteşti, astfel încât autoturismele şi camioanele să circule pe drumuri separate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

One comment on “Şpârle şi şopârle, 01.09.2014”

  1. Doamna Preda sa-si aduca aminte ca in 2004 a venit la cascaval printr-o sponsorizare genneroasa catre PD-ul de atunci,cand Mircica era pe cai mari si din nimeni a facut oameni cunoscuti,cu ar fi;PROFESOARA BERCEA,Dragos Constaninescu,Sebi Veteleanu,Romeo Rdaulescu,Ana Maria Patru fosta Bercea ,etc.Acum daca partidul,la care a aderat nu are de ros nimic este normal sa nu mai fie de acord.dar rabadare doamna poate se intoarce Mirciulica.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe