|vineri, septembrie 30, 2022
  • Follow Us!

SENSE LIMITED EDITION FALL 2014 

booklet

booklet

Brandul Sense ne pregateste o colectie speciala pentru aceasta toamna: SENSE LIMITED EDITION, colectie care a fost prezentata pe 1 aprilie la Atena in cadrul celei de-a 15-a editii a saptamanii internationale a modei, Athens Xclusive Designeers Week.

SENSE LIMITED EDITION este o linie exclusivista ,evening & cocktail wear semnata Andreea Tincu , pe care brandul Sense o comercializeaza prin reteaua proprie de magazine. Conceptul este creat astfel incat sa ofere clientelor colectii capsula, in serii limitate de modele, realizate din materiale high quality , intr-o gama variata de marimi.

Linia colectiei este eleganta , conferind siluetei o feminitate aparte. Jocul transparent & mat, suprapunerile de materiale tip mesh cu dantela peste uni -uri sunt puse in evidenta de cromatica fina, cu treceri gradate de la negru la tonuri de auriu , mov pruna, mov inchis , albastru, griuri luminoase si roz pudrat .

Propunerile brand-ului Sense sunt rochiile si fustele usor conice , din dantele pretioase, bluzele si topurile din matase naturala, pantalonii din catifea ,tricotajele fine si capele din blana eco.

Materialele folosite sunt specifice acestui gen de linie , respective matase, catifea , dantela, paiete , jersey pretios.

Colectia va fi disponibila in toamna aceasta in magazinele Sense si pe www.fashionsense.ro

 

 

Leave a Response