SENSE LIMITED EDITION FALL 2014

miercuri, 20 august 2014

booklet

Brandul Sense ne pregateste o colectie speciala pentru aceasta toamna: SENSE LIMITED EDITION, colectie care a fost prezentata pe 1 aprilie la Atena in cadrul celei de-a 15-a editii a saptamanii internationale a modei, Athens Xclusive Designeers Week.

SENSE LIMITED EDITION este o linie exclusivista ,evening & cocktail wear semnata Andreea Tincu , pe care brandul Sense o comercializeaza prin reteaua proprie de magazine. Conceptul este creat astfel incat sa ofere clientelor colectii capsula, in serii limitate de modele, realizate din materiale high quality , intr-o gama variata de marimi.

Linia colectiei este eleganta , conferind siluetei o feminitate aparte. Jocul transparent & mat, suprapunerile de materiale tip mesh cu dantela peste uni -uri sunt puse in evidenta de cromatica fina, cu treceri gradate de la negru la tonuri de auriu , mov pruna, mov inchis , albastru, griuri luminoase si roz pudrat .

Propunerile brand-ului Sense sunt rochiile si fustele usor conice , din dantele pretioase, bluzele si topurile din matase naturala, pantalonii din catifea ,tricotajele fine si capele din blana eco.

Materialele folosite sunt specifice acestui gen de linie , respective matase, catifea , dantela, paiete , jersey pretios.

Colectia va fi disponibila in toamna aceasta in magazinele Sense si pe www.fashionsense.ro

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe