Scandal sexual! Şeful Poliţiei Voineasa pipăia subalternele şi le vorbea murdar!

marți, 12 august 2014

Şeful postului de Poliţie Voineasa, comisarul Dumitru Licu, va fi mutat disciplinar la un post de poliţie din celălalt capăt al judeţului Vâlcea. Măsura a fost luată de conducerea IPJ Vâlcea după ce a analizat plângerile a două subalterne ale acestuia, care îl reclamaseră că le-a hărţuit sexual.

Poliţistele s-au plâns superiorilor IPJ Vâlcea că şeful postului de poliţie Voineasa le-a pipăit şi le-a adresat expresii cu tentă sexuală. Conducerea Poliţiei Vâlcea confirmă cele semnalate de cele două poliţiste. „Din verificările efectuate până în prezent, rezultă faptul că domnul Licu a avut faţă de cele două angajate un comportament care nu este deontologic. În afară de faptul că expresiile folosite de dânsul, atunci când li se adresa poliţistelor, aveau caracter jignitor, acestea aveau şi o tentă de intimitate, putem spune şi o tentă sexuală”, a declarat comisarul-şef Nicolae Sărdărescu, comandantul IPJ Vâlcea, citat de adevarul.ro.

Conducerea IPJ Vâlcea a decis, astfel, să-l retrogradeze şi să-l mute disciplinar pe Dumitru Licu la un post de poliţie din comuna Zătreni (sudul judeţului). Măsura va fi aplicată începând cu data de 1 septembrie şi e valabilă până la finalizarea anchetei demarată în acest caz. În funcţie de rezultatul acesteia, şefii IPJ Vâlcea vor lua şi alte măsuri disciplinare faţă de comisarul reclamat. Comisarul Dumitru Licu se află în concendiu şi nu a putut fi contactat până în momentul publicării acestui material. (click.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe