Să le fie RUȘINE! S-au folosit de inundaţii: PSD a oferit lucrări prin încredinţare directă FIRMELOR CLIENTELARE!

duminică, 10 august 2014

 

Liderul PSD Vâlcea, Ion Cîlea, preşedinte al Consiliului Judeţean, prezent sâmbătă la Vaideeni, le-a transmis liberalilor vâlceni să nu mai critice măsurile luate de autorităţi pentru a-i sprijini pe cei afectaţi de recentele inundaţii, ci să dea o mână de ajutor 'dacă sunt în stare'.
„Am rămas de-a dreptul uimit şi dezamăgit de declaraţiile liderilor PNL care comentează şi critică orice gest pe care îl fac autorităţile vâlcene pentru a-i scoate pe oameni din necazuri. Aici nu e vorba de politică, nu e vorba de PSD, ci e vorba de un ajutor comun pe care toate instituţiile publice sau societăţi private îl pot oferi unor oameni care şi-au văzut în doar câteva ore toată agoniseala luată de ape. Dacă au tăcut în timpul inundaţiilor şi dacă nu au ceva mai bun de spus după, ar fi recomandat să tacă în continuare. După aproape o săptămână de tăcere, Opoziţia când a vorbit ceva nu a făcut decât să critice. Dacă sunt în stare, mai bine s-ar solidariza cu toată lumea care vrea să dea o mână de ajutor acestor oameni năpăstuiţi“, a declarat Cîlea.
El s-a aflat sâmbătă în Vaideeni pentru a verifica stadiul lucrărilor de refacere efectuate după inundaţiile produse în zonă în urmă cu aproape două săptămâni.
Vineri, într-o conferinţă de presă, preşedintele PNL Vâlcea, Cristian Buican, a declarat că „PSD foloseşte lucrările de refacere a digurilor şi a infrastructurii afectate de inundaţii în scop electoral oferind lucrări prin încredinţare directă firmelor clientelare ale partidului“.
În data de 29 iulie, în urma precipitaţiilor abundente, râul Luncavăţ a produs o viitură în urma căreia aproximativ 100 de case au fost distruse complet de ape şi au fost afectate alte 400. În urma acestui dezastru, autorităţile judeţene, beneficiind de sprijin guvernamental, au luat măsuri de remediere a situaţiei - refacerea drumurilor de acces, îndiguirea râului. Totodată, s-au pus la dispoziţia persoanelor rămase fără casă 26 de locuinţe modulare. (Agerpres)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe