O tânără din Râmnicu Vâlcea a fost tunsă și violată de fostul iubit grec

duminică, 17 august 2014

 

 Sechestrată, agresată sexual şi bătută la sânge de fostul iubit, o tânără din Râmnicu Vâlcea cere să i se facă dreptate. Femeia, care este stabilită de 12 ani în Creta, le-a povestit în exclusivitate reporterilor Observator.tv ororile prin care a trecut.

Acuză autorităţile elene că tratează cu indiferenţă cazul şi că ar tergiversa ancheta ca să îl apere pe agresor, cetăţean elen. De altfel, acesta este încă liber. Vă avertizăm, materialul conţine afirmaţii care vă pot afecta emoţional.

În faţa camerelor, Iuliana vrea să îşi ascundă chipul. Îi e ruşine şi se teme în acelaşi timp. Aceste fotografii sunt o dovadă vagă a ororilor trăite de femeie. Sunt făcute la distanţă de o săptămână de la agresiune. Pe 7 august, tânăra de 28 de ani a crezut că va sfârşi de mâinile celui care, timp de 5 ani, i-a fost iubit.

Joia trecută, femeia a ieşit la o cafea cu fostul iubit. Bărbatul a invitat-o în oraş ca să o convingă să se întoarcă la el. Refuzul pur şi simplu l-a scos din minţi. A lovit-o, a sechestrat-o în maşină şi, sub ameninţarea cuţitului, a dus-o într-o pădure unde a siluit-o timp de 6 ore. Scăpată din mâinile agresorului, femeia a început acum războiul cu autorităţile.

Alături de părinţi şi de sora ei, Iuliana este stabilită în Grecia de 12 ani. Are şi 2 copii mici. Stă cu frică în casă şi aşteaptă să i se facă dreptate. Mai ales că agresorul ei n-a fost reţinut. A dat doar o declaraţie pe propria răspundere că o va lăsa în pace.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe