|miercuri, octombrie 5, 2022
  • Follow Us!

Ionel Dinu: ,, Secretarul de stat Valentin Iliescu, un mare ȚEPAR!” 

Valentin-Adrian-Iliescu

Recenta campanie demarata de PSD – oficial – in vederea ,,informarii si instruirii primarilor in privinta accesarii fondurilor europene” este, in opinia presedintelui Fundatiei Miscarea Populara Giurgiu, Ionel Dinu, doar o ,,intoxicare a primarilor”.
„Acest personaj (n.r: Valentin Iliescu – cel care și-a plimbat fizicul câțiva ani pe la PDL Vâlcea), ajuns acum secretar de stat, este cunoscut de toata lumea drept un mare tepar! In afara de ceea ce incearca sa faca acum, adica sa manipuleze primarii, este cunoscut deja faptul ca, pe vremea cand conducea PD-ul, Iliescu si-a bagat in buzunar banii pe care unii sponsori ii dadeau pentru partid.“ – a spus Ionel Dinu
Iar Iliescu nu este singurul personaj ,,dubios” in aceasta ,,afacere” a campaniei de informare. Prezentat drept un mare expert in intocmirea proiectelor europene, Adrian Vasile este un alt tepar!
Il cunosc de pe vremea cand lucra la Departamentul de Agricultura al PSD, unde ajunsese persona non-grata, dupa toate tepele pe care le-a dat, asa ca acum ii avertizez pe primarii atrasi in aceasta campanie sa aiba mare grija daca semneaza contracte cu acest ,,felcer” , tepar de meserie: Adrian Vasile! Asta, daca nu vor ca banii lor sa ajunga… pe Apa Sambetei!”, a declarat Ionel Dinu. (stirigiurgiu.ro)

One Response to Ionel Dinu: ,, Secretarul de stat Valentin Iliescu, un mare ȚEPAR!”

  1. soare

    Niciodata disperarea nu poate invinge speranta oameni buni.Aveti incredere in Dumnezeu

     

Leave a Response