|joi, octombrie 6, 2022
  • Follow Us!

Infracţiuni rutiere pe bandă rulantă 

accident

Poliţiştii au acţionat pe raza de competenţă a Secţiilor de Poliţiei Măldăreşti şi Lăpuşata pentru prevenire aşi combaterea evenimentelor rutiere. Cu această ocazie, au fost reţinute 7 permise de conducere, din care 3 pentru conducere pe drumurile publice sub influenţa alcoolului

La data de 06 august a.c., în jurul orei 11.20, S. Alexandru, de 22 ani, din com. Vaideeni a condus un moped pe DJ 665 – Vaideeni, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză, s-a întocmit dosarul penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere.

La data de 06 august a.c., în jurul orei 16.30, S. Ion, de 32 ani, din com Buneşti, a condus o autoutilitară pe DN 65C Oteşani, iar la controlul efectuat s-a stabilit că transporta o cantitate de 2.100 kg cărbune fără a deţine documente de provenienţă sau transport.

Bărbatul a fost sancţionat contravenţional conform art. 1, lit. e, din Legea 12/1990, întreaga cantitate de cărbune fiind confiscată.

De asemenea, în jurul orei 18.35, D. Ionel, de 37 ani, din com Lădeşti, a condus un autovehicul pe DJ 676B – Lădeşti, iar la testarea cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,38 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost sancţionat contravenţional, fiindu-i reţinut permisul de conducere.

La data de 06 august a.c., în jurul orei 20:25, M. Florian, de 44 ani, din oraşul Horezu, a condus un autovehicul pe DJ 65C – Lădeşti, iar la testarea cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,31 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional, fiindu-i reţinut permisul de conducere.

Leave a Response