De la oameni pentru oameni – Angajații OMNIASIG întind o mână de ajutor sinistraților din Vâlcea

joi, 14 august 2014

 

În urma inundațiilor din ultima perioadă, mai multe localități din județul Vâlcea au fost grav afectate, iar localnicii au suferit importante pagube materiale. O mână de ajutor a venit și din partea angajaților OMNIASIG Vienna Insurance Group, care sunt alături de cei afectați, atât din punct de vedere material, dar mai ales emoțional. ”Am dorit să discutăm personal cu cei afectați și să ne implicăm direct să îi ajutăm să se întoarcă la o viață normală cât mai repede. În aceste situații dificile am luat inițiativa să ne schimbăm hainele de birou cu unele de lucru, să ne ridicăm gospodărește mânecile și să venim în ajutorul oamenilor care și-au pierdut bunurile și speranțele. Un mic ajutor de la oameni pentru alți oameni care au nevoie acum de sprijinul semenilor lor”, au declarat angajații OMNIASIG . Iar Mihai Tecău președintele directoratului Omniasig, a precizat: „Ajutăm pe alții ca și ei la rândul lor, după ce depășesc greul, să facă la fel”

Acțiunea a avut loc în data de 13 august, începând cu ora 10.30, în perimetrul primăriei din Vaideeni. La eveniment au participat, în calitate de voluntari, Mihai Tecau Președinte Directorat și Costi Stratnic Membru Directorat, precum și mulți alți colegi din sediul central OMNIASIG, din Sucursalele Vâlcea, Argeș și Suceava.

În ultimele 2 săptămâni, peste 400 de angajații OMNIASIG din toată țara au donat bunuri și bani, au cumpărat alimente și bunuri de uz casnic, și-au deschis sufletele pentru oamenii necăjiți.

Alături de angajați, și compania OMNIASIG s-a implicat deplin în această acțiune prin donații financiare. Din suma donată au fost achiziționate produse alimentare și nealimentare necesare reluării unei vieți normale (electrocasnice, materiale de construcții etc). În total, cca. 7 tone de îmbrăcăminte, încăltăminte, produse alimentare, obiecte de uz casnic și materiale de construcție au ajuns la oamenii aflați în aceste situații nefericite din județele Vâlcea și Argeș.

Pe lângă acestă acțiune, compania va dona, în perioada următoare, și obiecte de mobilier. Acestea vor ajunge la persoanele sinistrate din cele mai afectate localități din Argeș și Vâlcea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe