Ce înseamnă un tratament naturist complet anti cancer. DAȚI MAI DEPARTE!

luni, 11 august 2014

Acest text este încă o încercare de a-i ajuta pe cei care au cancer şi caută pe google tratamente naturiste, să găsească cea mai bună sursă de informare şi luptă împotriva cancerului din România – site-ul www.tratamenteanticancer.wordpress.com. Cei care sunt abonaţi la acest blog ştiu că am mai vorbit despre asta, de exemplu AICI. Pot ignora acest text dacă au timpul limitat. Cei care caută însă VINDECAREA cancerului, să citească în continuare.

CANCERUL ESTE VINDECABIL. Da, chiar dacă doctorii nu vă spun sau nu ştiu acest lucru. Faptul că boala cancer este vindecabilă este un adevăr de care vă veţi convinge doar dacă sunteţi dispuşi SĂ CITIŢI mai mult. Cine nu este dispus să citească, atunci să nu aibă impresia că deţine adevărul absolut în materie de cancer (aviz doctori, medici, asistenţi, studenţi la medicină etc).

Pentru ineficienţa medicinei clasice în lupta împotriva cancerului citiţi asta: În ultimii 50 de ani MEDICINA NU A  DESCOPERIT NICI UN TRATAMENT CARE SA VINDECE O BOALA CRONICA SAU TERMINALA, indiferent despre ce boala este vorba. MEDICAMENTELE TRATEAZA SIMPTOMELE, NU CAUZA BOLII! Linus Pauling, Ph.D., SINGURUL DUBLU LAUREAT al Premiului NOBEL : “Toată lumea trebuie să știe că” războiul cu privire la cancer “este în mare măsură o fraudă, precum și faptul că Institutul National de Cancer si American Cancer Society au abandonat îndatoririle lor față de persoanele pe care teoretic trebuie să le sprijine. ”  (detalii AICI)

UPDATE 12 ian 2014: Avertismentul Prof. Dr, chirurg Teofil Lung (Cluj) despre chimioterapie si cobaltoterapie (radioterapie) în tratarea cancerului – Cu peste 35 ani experienta in chirurgie, specializat in operatii complexe a tumorilor la cap, doctorul avertizeaza , conform experientei sale si cazurilor tratate, referitor la pericolul reprezentat de chimioterapie si cobaltoterapie (radioterapie). Dl doctor vorbeste despre afacerea de sute de miliarde de dolari cu medicamente care exista la nivel planetar si de presiunile existente asupra doctorilor si a ministerelor de a promova aceste medicamente chimio si echipamente radio. (…) Timp de peste 35 ani a văzut cum vin pacientii la dumnealui cu complicatii extreme si tumori crescute si extinse (la coloana, oase, fata) dupa ce au urmat chimio si radioterapie  si se intreaba(retoric) unde sunt acele cazuri in care chimio/radio au avut rezultate:

…………………………………………………………………………………………

20 mai 2014: MEDIC CLUJEAN: DOCTORII SĂ NU MAI PRESCRIE CHIMIOTERAPIE! TUMORILE SE EXTIND! EFECTELE SUNT CATASTROFALE!Tratamentele de chimio sau cobaltoterapie nu numai că nu sunt eficiente, dar au efecte secundare catastrofale asupra sistemului de apărare a organismului”, susţine dr Teofil Lung de la Cluj. Potrivit acestuia, chimioterapiile distrug măduva hematoformatoare, iar organismul este pus în situaţia de a nu se mai putea apăra. Teofil Lung a adăugat că citostaticele sunt medicamente din care se câştigă “foarte mult”, fiind cele mai scumpe de pe piaţă, iar unii medici “din asta trăiesc”. “Unii din asta trăiesc, îi trimit pe pacienţi să facă şedinţe de chimioterapie, chiar dacă nu e cazul, sunt afaceri extraordinare. Nu există tumoare pe lumea asta, şi este dovedit histopatologic, care să fie tratată cu chimioterapie şi să dispară. Nu am văzut asta în 40 de ani de carieră”, a afirmat Teofil Lung.

Redau mai jos un pasaj care explică ce înseamnă un tratament adevărat anti cancer (pasaj preluat de AICI):

”  Spre deosebire de medicina “clasică” care nu are nici o explicatie logica a ce face si spune ca  ”incearca sa trateze” ceva a carui cauza nu o cunoaste, un simptom, provocand daune organismului si sistemului imunitar (ca efecte secundare în urma operaţiilor şi chimioterapiei) ,UN TRATAMENT CANCER ADECVAT de medicina alternativa trateaza cauza directa (oxigenarea inadecvata), TOATE cauzele secundare (microbii, radicalii liberi, stratul de enzime ce protejeaza celulele canceroase, scăderea de “tensiune” celulară, aciditatea organismului, etc.) si , mai important, REZOLVA TOATE NEVOILE/PRIORITATILE descrise  AICI, PENTRU A TINE PACIENTUL IN VIATA (in mod primar) si a-l ajuta din alte puncte de vedere.

Face toate acestea tintind doar celulele canceroase (cele sanatoase nu sunt afectate) , aditional,  fortificand  intregul organism si sistemul imunitar, pentru că, de multe ori, un pacient cu cancer are nevoi mult mai urgente decat simpla omorare a cancerului.  El are nevoie in mod primar a supravietui ( a opri raspandirea cancerului, energiza si fortifica intreg organismul, a-l detoxifia si alcaliniza (a face organismul un mediu ostil cancerului) precum si multe alte lucruri.

Cum se fac toate acestea? Simplu:

I se dau pacientului tratamente ce cresc nivelul de oxigen din celule, tratamente ce omoara numai celule canceroase (sau, mai non-toxic, doar microbii, refacand din celule canceroase -> celele sanatoase), tratamente ce intaresc sistemul imunitar ca sa poata lupta singur cu cancerul, tratamente ce combat radicalii liberi prin antioxidanti (care de asemenea cresc oxigenarea) tratamente care ii ofera organismului energie (nutritionale sau electromedicale), care opresc raspandirea cancerului, tratamente care il alcalinizeaza (o dieta vegana de exemplu), care detoxifica, care opresc casexia, etc.

Pe scurt:  TRATAMENTE CE TIN PACIENTUL IN VIATA CAT TIMP CANCERUL ESTE OMORAT (energizeaza , detoxifica si intaresc) si TRATAMENTE CARE OMOARA DOAR CANCERUL (nu cauzeaza alte daune).

Cele mai eficiente tratamente cancer SE FAC ACASA, nu la clinici private, şi fara costuri exagerate ( cu foarte mici exceptii – cazuri care au doar putin de trait pot necesita tratamente de energizare extrema pentru a supravietui).

Ele sunt tratamente cancer SIMPLE dar EFICIENTE, accesibile, NON-TOXICE , cu puternic fundament stiitific (click aici) si organizate astfel incat sa acopere toate nevoile unui bolnav de cancer(click aici).

Am reusit sa strang, sa selectez si sa organizez informatie care, personal consider ca poate oferi ORICUI, un atu enorm, acel AS pe care as fi vrut sa-l am “in maneca”, mult mai din timp, înainte ca mama să moară din cauza cancerului.

ABSOLUT TOT CE AM SCRIS ÎN CARTE ESTE ARGUMENTAT SOLID ŞTIINŢIFIC.

Trebuie sa fiti constitienti ca aveti o boala complexa, care necesita un tratament complex (atentie –  nu complicat, ci complex, compus din mai multe tratamente simple!), si a carei vindecare dureaza, dar e posibila! Cancerul se poate vindeca dar nu in decurs de cateva saptamani, indiferent de tratamente!

Sunt momente in care pe langa vidul imens pe care îl simt, si suferinta din suflet, ma uit in jur si vad cum lumea renunta la lupta, fara a lupta! Si asta ma deprima si mai tare. Insa renunt sa cred ca asta e tot ce se poate face, pentru ca daca toti am face astfel, ar insemana sa renuntam la a trai, inca inainte de a ne naste. Va invit să va gânditi si la cei dragi si sa nu renuntati usor la lupta, pentru ca lupta nu e pierduta! Nu sunt necesare minuni! E necesar sa ne schimbam mentalitatea si starea de letargie in care ne complacem privind situatia in care ne aflam, daca vrem sa se intample “minuni” si in viata noastra!  

DETALII CONCRETE DESPRE TOATE ACESTE LUCRURI GĂSIŢI ÎN MATERIALUL DIN CARE AM PRELUAT ACEST PASAJ, APĂSÂND AICI (CLICK!).

TOT CE AU DE FĂCUT BOLNAVII DE CANCER ŞI/SAU RUDELE/PRIETENII/DOCTORII LOR ESTE SĂ CITEAAAASCĂĂĂĂ !!!  

INFORMAŢIA CU TOT CE TREBUIE FĂCUT ESTE SINTETIZATĂ MURĂ ÎN GURĂ ÎN CARTEA OFERITĂ PE ACEST SITE: www.tratamenteanticancer.wordpress.com

CITIŢI!

CINE VREA SĂ TRĂIASCĂ, VA CITI!

CINE ARE CANCER ŞI NU CITEŞTE MAI MULT DESPRE CANCER (de exemplu pe site-ul menţionat), PUR ŞI SIMPLU VA MURI. Din păcate asta e situaţia celor mai mulţi. Din păcate cei mai mulţi mor.  Cei mai mulţi diagnosticaţi cu cancer au încredere orbească în doctorii criminali (criminali pentru că recomandă otravă – chimioterapie – şi că nu cunosc cele mai bune tratamente demonstrate ştiinţific), sau pacienţii încearcă nişte tratamente naturiste la nimereală, din auzite (total insuficiente). Cei mai mulţi se resemnează şi aşteaptă să moară. Cei mai mulţi preferă să moară, în loc SĂ CITEASCĂ. Asta e… ce putem face mai mult decât să-i informăm că tot ce au de făcut…este SĂ CITEASCĂ! CITIŢI SAU MURIŢI ! E simplu… E dur… dar… e simplu. Variantele sunt simple, sunt clare. Fiecare alege ce vrea …

MENŢIUNE: NU AM NICIO LEGĂTURĂ SAU AVANTAJ MATERIAL CU SITE-UL ŞI CARTEA PROMOVATE. Pur si simplu mi se pare cea mai bună sursă de informare în limba română pentru lupta împotriva cancerului. (http://ceicunoi.wordpress.com)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe