|miercuri, octombrie 5, 2022
  • Follow Us!

Bărbatul dispărut la Mănăstirea Frăsinei a fost găsit mort 

Frasinei-ww

Vâlceanul dat dispărut de Sfânta Maria, după ce a mers să se roage la Mânăstirea Frăsinei, a fost găsit mort în această după-amiază, foarte aproape de lăcaşul sfânt, transmite Adevarul. Bărbatul a fost găsit dezbrăcat, în albia râului Muereasca, în poziţie de rugăciune.

Persoana decedată lucra la o spălătorie din comuna Vlădeşti, iar în data de 14 august a mers să se roage la Frăsinei. Vineri, după slujbă, rudele au constatat că bărbatul a dispărut din curtea mânăstirii şi au sunat la 112 pentru a anunţa dispariţia acestuia.

Vâlceanul a fost găsit abia astăzi, la circa 500 de metri distanţă de mănăstire, într-un loc pe unde căutătorii au trecut şi zilele trecute. “Bărbatul a fost găsit dezbrăcat, în poziţie de rugăciune, în albia râului Muereasca. Ciudat e că, ieri, colegii mei au trecut prin zonă, dar nu au găsit nimic”, spune Mircea Lera, şeful Serviciului Salvamont Vâlcea.
Poliţia a deschis o anchetă în acest caz întrucât moartea vâlceanului este considerată suspectă. “Bărbatul dat dispărut în data de 15 august a fost găsit decedat pe raza localităţii Muereasca. În urma cercetările la faţa locului, poliţiştii au constatat că acesta nu prezenta urme de violenţă. Poliţia a întocmit dosar penal pentru stabilirea împrejurimilor care au condus la decesul acestei persoane”, a declarat subinspectorul Alina Teodorescu, purtător de cuvânt IPJ Vâlcea.
Trupul neînsufleţit al bărbatului a fost depus la IML, iar medicii legişti vor stabili mâine, în urma necropsiei, ce anume a provocat decesul acestuia.

Leave a Response