|duminică, septembrie 25, 2022
  • Follow Us!

Șpârle și șopârle, 07.07.2014 

soparla-cu-volanas

• „Şopârlica” a descoperit o omisiune care s-a strecurat în numărul trecut al ziarului nostru. La articolul care îl privea pe „amicul” Ion Marin (patronul falimentarei firme Rarora), condamnarea la închisoare cu executare a fost de şase ANI, aşa cum probabil au intuit mulţi dintre cei care au parcurs materialul de presă. Le cerem scuze cititorilor!

• Poate puţină lume o cunoaşte pe enigmatica Ana Loredana Predescu, numită în urmă cu câteva săptămâni lideră interimară a fantomaticului Partid Conservator – Filiala Vâlcea. Până acum, partidul a fost condus mai mereu de vâlceni sadea (fie de la Râmnicu Vâlcea sau din localităţile judeţului), însă acum, respectiva Ana Loredana Predescu a picat taman din… Bucureşti. Se aude că doamna respectivă nu ar fi străină de anumite „legături necurate” cu preşedintele PC Daniel Constantin, ministrul Agriculturii. Tocmai de aceea, Ana Loredana Predescu a avut „verde” să preia atât de uşor conducerea PC Vâlcea, întrucât a avut un „înger păzitor” la vârful conservatorilor. Având mandat de la Daniel Constantin, proaspăta preşedintă a PC Vâlcea s-a apucat să taie în stânga şi-n dreapta, să dizolve organizaţii locale, să excludă membri de partid, etc. Ce să mai, un adevărat „terminator”….

• Deputatul Dan Constantin Mazilu, preşedintele UNPR Vâlcea, a ajuns de tot la fundul sacului, semn că politica nu prea s-a înfrăţit cu afacerile. De câţiva ani, parlamentarul face tot mai multe împrumuturi şi credite, doar pentru a se menţine pe linia de plutire şi pentru a-şi salva firmele. Spre exemplu, numai în ultimii ani, deputatul Dan Mazilu a făcut împrumuturi totale de 380.000 euro de la patru persoane fizice: Nicolae Tudora, Gunther Muller, Mihaela Marin şi Mirela Olga. Cel mai greu pentru parlamentarul UNPR va fi atunci când va trebui să restituie aceste împrumuturi.

• Banca OTP a trecut la executarea silită a unei importante vile care a aparţinut unui om de afaceri din zona producerii băuturilor alcoolice. Luni, 7 iulie, se va scoate la licitaţie impunătoarea vilă de la intersecţia străzilor Avram Iancu şi Mihai Viteazu din Râmnicu Vâlcea la preţul de 375.000 euro. Înainte de 1990, în clădirea respectivă a funcţionat un centru de radiologie.

• Măscăricii din politica locală – Ion Nicolae şi Nicolae Pătru – visează „cai verzi pe pereţi” atunci când cred că vor prelua conducerea locală a partidului care va fi înfiinţat de fostul premier C.P. Tăriceanu. Cuplul de tristă amintire speră că vor deveni astfel „PLR-işti”, adică membri ai Partidului Liberal Reformator. Cei doi bufoni vor îngropa din start orice activitate a noului partid, pentru că, în ultimii ani şi-au demonstrat cu prisosinţă „experienţa” în astfel de situaţii. Dar, vorba românului: la aşa partid, aşa oameni!!!

Leave a Response