ŞOCANT! Femeia care nu a mâncat şi nu a băut nimic timp de 25 de ani

luni, 28 iulie 2014

i

Pare greu de crezut dar este cât se poate de real. Therese Neumann a reuşit să nu mănânce nimic cu ajutorul fenomenului INEDIA.

Mai exact, inedia este abilitatea de a putea trăi fără mâncare. Cuvântul a fost inițial introdus pentru a descrie un stil de mâncare legat de tradiția catolică, care spune că anumiți sfinți au putut supraviețui fără mâncare și fără băutură pe perioade extinse.

De asemenea, o dată instalat, fenomenul este ireversibil iar încercarea de a administra forţat hrană persoanelor, „afectate” voluntar sau nu de inedia, poate declanşa hemoragii grave. Interesant este că cei “atinşi” de inedia îşi pot modifica în permanenţă greutatea corporală, în absenţa oricărei forme de alimentaţie.

Therese Neumann este cel mai celebru caz de acest fel. Ea a renunţat la mâncare din 1922, iar din anul 1926 nu a mai băut nici lichide. Chiar dacă pare greu de crezut, ea a dus o viaţă normală. Mai mult, până în momentul morţii sale, survenite în anul 1962, ea a lucrat zi de zi la câmp şi a dormit doar două ore pe noapte.

Therese a fsot mereu sub ochii medicilor care au efectuat numeroase verificări medicale. Şocaţi, ei au confirmat de fiecare dată autenticitatea fenomenului.

Ca să fie siguri că femeia nu “trişează” medicii au supus-o unei supravegheri severe care a durat 15 zile, interval în care Therese Neumann nu a mâncat sau băut nimic.Totuşi greutatea sa corporală a variat astfel: 55 kg în prima zi, 51 kg în a patra zi, 54 kg în a opta, 52,5 în a unsprezecea şi, din nou, 55 kg în a cincisprezecea zi.

observator.tv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe