Prins după ce a furat dintr-un autoturism neasigurat

joi, 24 iulie 2014

Poliţiştii din Vâlcea au prins un tânăr de 19 ani, la scurt timp după ce acesta ar fi sustras 4.800 de lei dintr-un autovehicul lăsat neasigurat de proprietar.

Poliţiştii din cadrul I.P.J. Vâlcea au fost sesizaţi telefonic de către un bărbat din localitatea Băbeni, cu privire la faptul că persoane necunoscute i-ar fi sustras din autovehiculul proprietate personală suma de 4.800 de lei.

Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, unde au stabilit că persoana vătămată şi-a parcat autoturismul într-o parcare situată pe Drumul Naţional 64, cu geamul de la portiera dreaptă faţă lăsat jos, iar după aproximativ 10 minute, când a revenit, a observat că din torpedou i-a fost sustrasă suma de 4.800 de lei.
În urma investigaţiilor efectuate cu operativitate de poliţişti, a fost identificat un tânăr de 19 ani, din localitatea Băbeni, bănuit că ar fi sustras banii.
De asemenea, la aproximativ 70 de metri de autoturism, în iarba înaltă de peste 70 de centimetri, poliţiştii au găsit o pungă în care se aflau cei 4.800 de lei sustraşi din autovehiculul persoanei vătămate.
Poliţiştii continuă cercetările, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

Pentru a nu fi victimele unor astfel de fapte, poliţiştii recomandă conducătorilor auto că trebuie să-şi asigure corespunzător autovehiculele, să închidă complet geamurile şi să încuie portierele folosind cheia sau sistemul de închidere centralizată, chiar şi atunci când se îndepărtează de autovehicul pentru o perioadă scurtă de timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe