Locuri de munca prin intermediul Retelei EURES pentru persoanele calificate in domeniul hotelier – gastronomic care doresc sa lucreze in Germania

marți, 29 iulie 2014

EURES Romania dispune de 69 de posturi pentru lucratorii calificati in domeniul hotelier – gastronomic, care doresc sa desfasoare o activitate sezoniera in Germania, pentru care se va organiza selectie la Brasov in zilele de 27 si 28 august 2014. Centrala de Mediere a Strainilor si Specialistilor ZAV Bonn impreuna cu Marriott Hotel Frankfurt ofera locuri de munca pentru urmatoarele meserii: bucatar (18 posturi), ospatar/personal servire clienti (15 posturi), receptioner (15 posturi), ajutor in industria gastronomiei de sistemMcDonald’s si Burger King (15 posturi) si manager restaurant/personal serviciu organizare banchet (6 posturi).

Pentru ocuparea posturilor de bucatar, ospatar si ajutor in industria gastronomiei de sistem sunt solicitate persoane care au calificare profesionala incheiata, experienta in domeniu si cunostinte bune/foarte bune de limba germana (nivel A2 - B1/B2).

Pentru posturile de receptioner si manager restaurant/personal serviciu organizare banchet, angajatorii germanisolicita persoane care au atat cunostinte foarte bune de limba germana, nivel C1 - C2, cat si cunostinte bune de limba engleza, nivel B2, precum si calificare si experienta in domeniu. Angajarea se face pe o perioada cuprinsa intre 6 luni si 1 an, cu posibilitate de prelungire, in functie de angajator, incepand cu luna septembrie 2014.

Salariul oferit este de 1400 – 2200 euro brut/luna (in functie de tarifele in domeniu si de zona in care se va desfasura activitatea). Timpul de lucru este de 40 ore/saptamana, se lucreaza in weekend si de sarbatorile legale. Cazarea poate fi asigurata de catre angajator gratuit / contracost (270 euro/luna), iar intretinerea poate fi gratuita/negociabila sau pe cont propriu.

Persoanele cu domiciliul in judetul Valcea, care corespund cerintelor posturilor oferite, trebuie sa se adreseze Consilierului EURES din cadrul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Valcea, strada Dacia, nr. 8, et. III, cam. 4, telefon 0250735608, 0350419.715, pentru a fi inregistrate in baza de date pentru munca in strainatate si pentru a primi invitatie de participare la selectie.

Inscrierea in baza de date se realizeaza pe baza urmatoarelor documente:

-      cerere tip (se completeaza la sediul Agentiei de Ocupare a Fortei de Munca Valcea);

-      copie act de identitate sau pasaport (valabilitate minim 6 luni);

-      C.V model Europass (cu fotografie) in limba germana (Lebenslauf);

-      cazier judiciar în original din care să reiasa ca persoanele nu au antecedente penale (termen de valabilitate 6 luni);

-      adeverinta de la medicul de familie, cu mentiunea „Clinic sanatos/Apt pentru munca”.

                                                    

     DIRECTOR EXECUTIV

NICOLAE GABRIEL ALBINARU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • TRUSTUL 3 CONSTRUCTII
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2023 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe