Deputatul Romeo Rădulescu solicită „falimentarea“ APAVIL-ului

miercuri, 23 iulie 2014

 

Deputatul PDL Romeo Rădulescu, împreună cu un grup de Consilierii Locali solicită completarea Hotărârii Consiliului Local Nr. 144/30.06.2014.

Potrivit acestei hotărâri, adoptatăîn ultima şedinţă ordinară a Consiliului Local, a fost mandatat reprezentantul municipiului Râmnicu Vâlcea în AGA la Adunarea Generală a Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară (A.D.I.) "APA VÂLCEA" pentru modificarea şi completarea Regulamentului Serviciului de alimentare cu apă şi canalizare, în sensul eliminării cantităţii de apă meteorică din calculul tarifului de canalizare pentru persoanele fizice.

Având în vedere actuala situaţie economică precară şi dificultăţile pe care le întâmpină mediul de afaceri vâlcean în derularea unor activităţi prospere, generatoare de locuri de muncă stabile, considerăm că ar fi necesară extinderea acestei Hotărâri a Consiliului Local, astfel încât prevederile ei să se aplice şi persoanelor juridice înregistrate pe raza municipiului nostru.

Mai mult de atât, apar situaţii în care în imobile de tip condominiu unele apartamente au proprietari persoane fizice, în timp ce altele au drept proprietari persoane juridice, iar modalităţile de facturare vor fi discriminatorii.

De aceea, în urma consultărilor avute cu reprezentanţi ai mediului de afaceri vâlcean şi în deplin asentiment cu aceştia, vom solicita Viceprimarului cu atribuţii de Primar, Dlui Gigi Ion MATEI, includerea grabnică pe ordinea de zi a următoarei şedinţe ordinare a Consiliului Local a propunerii noastre de eliminare a taxei pe apa meteorică şi pentru persoanele juridice din Râmnicu Vâlcea.

Deputat PDL Romeo RĂDULESCU

NR – Titlul ne aparține

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe