|luni, septembrie 26, 2022
  • Follow Us!

CSM Râmnicu Vâlcea a retras plângerea depusă împotriva CSU Craiova 

evaziune-fiscala-de-cateva-milioane-de-euro-la-csm-ramnicu-valcea

 

Gruparea CSM Râmnicu Vâlcea a retras plângerea înaintată la Comisia de Disciplină a FRF, prin care contesta dreptul de promovare al CS Universitatea Craiova, astfel încât clubul craiovean va putea evolua în sezonul viitor al Ligii I.

Reprezentantul CSM Râmnicu Vâlcea i-a informat pe membrii Comisiei de Disciplină a FRF că renunţă la contestarea dreptului de promovare a CSU Craiova.

CS Universitatea Craiova nu îndeplinea articolul 54 din Statutul FRF, care prevedea, la punctul 2, că “pentru a promova într-un eşalon competiţional superior calitatea de membru afiliat al unui club trebuie să aibă o durată – în momentul începerii sezonului competiţional următor – de cel puţin trei ani consecutiv”.

Însă Adunarea Generală extraordinară a federaţiei, întrunită la 28 iunie, a eliminat articolul 54 din Statutul FRF, astfel că gruparea CS Universitatea Craiova a primit dreptul de a promova în Liga I.

Totodată, Adunarea Generală extraordinară a FRF a decis afilierea definitivă a grupării CS Universitatea Craiova la Federaţia Română de Fotbal.

CS Universitatea, club susţinut de Primăria Craiova şi care a evoluat prima dată în Liga a II-a, sezonul trecut, a obţinut promovarea din punct de vedere sportiv şi a primit licenţa pentru Liga I.

ASA Târgu Mureş şi CSM Râmnicu Vâlcea au contestat promovarea echipei CS Universitatea Craiova în Liga I.

Articol scris de Andrei Mazurchievici (Mediafax)

Leave a Response