CSM Râmnicu Vâlcea a retras plângerea depusă împotriva CSU Craiova

joi, 24 iulie 2014

 

Gruparea CSM Râmnicu Vâlcea a retras plângerea înaintată la Comisia de Disciplină a FRF, prin care contesta dreptul de promovare al CS Universitatea Craiova, astfel încât clubul craiovean va putea evolua în sezonul viitor al Ligii I.

Reprezentantul CSM Râmnicu Vâlcea i-a informat pe membrii Comisiei de Disciplină a FRF că renunţă la contestarea dreptului de promovare a CSU Craiova.

CS Universitatea Craiova nu îndeplinea articolul 54 din Statutul FRF, care prevedea, la punctul 2, că "pentru a promova într-un eşalon competiţional superior calitatea de membru afiliat al unui club trebuie să aibă o durată - în momentul începerii sezonului competiţional următor - de cel puţin trei ani consecutiv".

Însă Adunarea Generală extraordinară a federaţiei, întrunită la 28 iunie, a eliminat articolul 54 din Statutul FRF, astfel că gruparea CS Universitatea Craiova a primit dreptul de a promova în Liga I.

Totodată, Adunarea Generală extraordinară a FRF a decis afilierea definitivă a grupării CS Universitatea Craiova la Federaţia Română de Fotbal.

CS Universitatea, club susţinut de Primăria Craiova şi care a evoluat prima dată în Liga a II-a, sezonul trecut, a obţinut promovarea din punct de vedere sportiv şi a primit licenţa pentru Liga I.

ASA Târgu Mureş şi CSM Râmnicu Vâlcea au contestat promovarea echipei CS Universitatea Craiova în Liga I.

Articol scris de Andrei Mazurchievici (Mediafax)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • TRUSTUL 3 CONSTRUCTII
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2023 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe