PNL și PDL au bătut palma: candidat unic la Președinție

joi, 29 mai 2014

PNL și PDL au decis să aibă un candidat unic la Președinție, a anunțat liderul democrat-liberalilor, Vasile Blaga, după discuția de miercuri, cu liberalii.

“Am stabilit să avem un candidat unic la Președinție, pe care îl vom stabili pe baza unor cercetări. Am stabilit ca, de mâine, grupurile parlamentare ale noastre vor lucra împreună și tot de mâine vor începe colaborările în teritoriu pentru a se constitui majorități ale celor două partide. Ceilalți colegi vor constitui grupurile de lucru necesare pentru a lucra la acest proiect pentru România, pentru a începe discuțiile localitate cu localitate și județ cu județ, pentru a aduna forțele celor două partide și astfel, într-un timp cât mai scurt, dacă s-ar putea mâine dimineață, dar nu vom putea să vă dăm termen acum, să ajungem la a construi un foarte puternic partid centru dreapta din România”, a afirmat Blaga la finalul întâlnirii.

Întrebat de când are încredere în Crin Antonescu, președintele PDL a răspuns: “Aici nu e vorba de Blaga și Antonescu. Nici măcar despre PNL și PDL. Este vorba despre România. Și cele două partide au încredere unul în celălalt”.

Președintele PDL, Vasile Blaga, a declarat că democrat-liberalii și liberalii nu vor face o alianță, dar vor lucra pas cu pas pentru a ajunge la o mare construcție de dreapta. “Nu vom face o alianță. Vom lucra pas cu pas pentru a ajunge la o mare construcție de dreapta. Două partide nu pot decât să fuzioneze ca să constituie un singur mare partid de centru-dreapta”, a declarat Vasile Blaga, după întâlnirea cu liderii liberali.

El consideră că e destul de greu de crezut că acest partid va putea fi constituit până la alegerile prezidențiale.

May 29, 2014   Politic, Top News, ziarulalb

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe