|joi, mai 6, 2021
  • Follow Us!

Nepotul și-a călcat bunicul cu picioarele pe cap până la omorât 

images

Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea au dispus, la data de 08 mai 2014, luarea măsurii preventive a reţinerii pe o durată de 24 de ore a suspectului Prundaru Ovidiu Constantin fiind cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de omor .

La data de 09 mai 2014, în urma propunerii de arestare preventivă adresată judecătorului de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Vâlcea, a fost emis pe numele inculpatului un mandat de arestare preventivă, pe o perioadă de 30 de zile.

În fapt, s-a reţinut că în  ziua de 27 aprilie 2014, pe fondul unui conflict spontan izbucnit între inculpatul Prundaru Ovidiu Constantin (nepot) şi bunicul său – Ş.G., în vârstă de 67 de ani, inculpatul l-a lovit în cap cu o cărămidă, în zona occipitală. În urma loviturii, victima a căzut la pământ în stare de inconştienţă.

Deşi victima se afla căzută la pământ, inculpatul Prundaru Ovidiu Constantin a continuat să o agreseze, lovind-o cu picioarele în cap şi, de asemenea, călcând-o cu picioarele pe cap.

După încetarea conflictului, victima a fost transportată de urgenţă, la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu, iar ulterior, la data de 04.05.2014, victima a decedat.

Investigaţiile au fost efectuate cu sprijinul ofiţerilor de poliţie din cadrul I.P.J. Vâlcea – Serviciul de Investigaţii Criminale.

Cercetările continuă pentru lămurirea cauzei sub toate aspectele.

Leave a Response