Imaginile care-ti vor taia respiratia!

vineri, 16 mai 2014

 O blonda celebra a pozat cu sanii la vedere si in fundul gol, la un an dupa nastere!

A devenit mamica in urma cu numai un an, insa Elena Hueanu a revenit miraculos la formele care au facut-o celebra. Ba, mai mult, blondina are de gand sa defileze din nou pe podiumurile de moda, insa nu in Romania, ci in Germania, acolo unde locuieste.

In urma cu doar cateva luni, Elena Hueanu plangea si povestea ca tatal fiicei sale a batut-o cu bestialitate, fiind nevoita sa plece de langa el. Intre timp, soarele a rasarit si pe strada blondinei, care s-a mutat in Germania alaturi de fiica si de parintii sai, iar necazurile sunt acum doar niste amintiri triste, ascunse intr-un colt de suflet.

Desi a nascut de numai an, Elena a reusit sa revina in mod miraculos la formele apetisante care i-au adus celebritatea. Dornica sa revina in lumea modei, unde spera sa castige bani frumosi pentru a-si putea intretine fiica, blonda a fost de curand protagonista unei sedinte foto incendiare, pentru o firma de anvelope, in care proaspata mamica nu s-a sfiit sa isi dezgoleasca trupul:

"A fost o experienta inedita si sunt fericita ca am facut si acest lucru. Sunt mandra ca am reusit sa slabesc si sa revin la formele pe care le aveam inainte.

Imi doresc mult sa imi continuu cariera de model si sper sa reusesc acest lucru. Ma simt pregatita pentru orice, am un copil pentru care merita sa lupt si sa muncesc. Imi doresc ca ea sa fie mandra de mine atunci cand va creste",  a declarat Elena Hueanu, pentru CANCAN.ro.

 

CITESTE SI:

Umilinta mai mare nu ar putea indura nicio mama! Elena Hueanu lua apa cu imprumut de la vecini ca sa-si poata... hrani bebelusul

Adevaratul motiv pentru care Elena Hueanu a fost batuta cand era gravida: fotbalistul a refuzat sa aduca bani in casa

 

Vrea sa isi deschida un salon de infrumusetare!

Elena are planuri mari de viitor si vrea sa se lanseze in afaceri. Mai exact, blondina vrea sa isi deschida si un salon de infrumusetare: "Imi doresc sa fiu independenta, sa castig bani din munca mea. Sunt singura ca as avea succes cu o astfel de afacere", ne-a mai spus tanara.

 

Claudia Balan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe