Directoarea Spitalului Judetean, Georgeta Sălişte, primeşte un „şut în fund“ de la Ion Cîlea!

joi, 8 mai 2014

După şase ani de „îmbolnăvire” a Spitalului Judeţean,

Zilele trecute, pe site-ul Spitalului Judeţean de Urgenţă Vâlcea a fost publicat anunţul cu privire la organizarea unui concurs pentru ocuparea funcţiei de manager general, semnat de consilierul judeţean PNL Gheorghe Folea, în calitate de preşedinte al consiliului de administraţie. În ultima perioadă, preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Ion Cîlea, s-a arătat public nemulţumit de activitatea actualei directoare Georgeta Sălişte din cauza gravelor probleme cu care se confruntă Spitalul Judeţean de Urgenţă. De peste 6 ani de când ocupă acest post, Georgeta Sălişte a „îmbolnăvit” Spitalul Judeţean, iar acest lucru se vede cu ochiul liber de către orice persoană care trece pragul unităţii medicale. În plus, Ion Cîlea a mai fost nemulţumit de faptul că Georgeta Sălişte (în calitate de beneficiar) a fost „martor la căratul apei” la lucrările de modernizare a Spitalului Judeţean, fără a se implica în impulsionarea constructorului UTI să respecte termenele şi indicatorii de calitate.

Conform anunţului, concursul pentru ocuparea postului de manager - persoană fizică al Spitalului Judeţean va avea loc în data de 10 iunie 2014. Evaluarea constă în probă scrisă, susţinere proiect de management completată, după caz, de un interviu de selecţie. Dosarul de înscriere se depune personal la secretariatul Spitalului Judeţean de Urgenţă Vâlcea până în data de 2 iunie 2014, orele 15.  În ceea ce priveşte pagina privind temele cadrul pentru proiectul de management solicitat în cadrul concursului de ocupare a funcţiei de manager sunt enumerate nouă teme, astfel încât, la concurs, candidaţii îşi vor alege o temă şi vor dezvolta un proiect de management care vizează spitalul public pentru care concurează. Acest anunţ apare sub forma a trei subpuncte, respectiv: organizare concurs funcţie manager; teme cadru pentru proiectul de management solicitat în cadrul concursului de ocupare a funcţiei de manager - persoană fizică la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vâlcea; bibliografie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4 comments on “Directoarea Spitalului Judetean, Georgeta Sălişte, primeşte un „şut în fund“ de la Ion Cîlea!”

  1. Poate ca de data aceasta, institutiile statului se vor sesiza si nu vor mai accepta ca Saliste sa fie singulul candidat si sa si castige.Datorita acestui simulacru mizerabil de "concurs", nici o persoana de buna credinta si cu dorinta de a face ceva pentru sanatatea valcenilor, nu participa, sau se retrage in ziua concursului. Aceasta doamna conduce spitalul de 8 ani, timp in care si-a demonstrat din plin incompetenta. AJUNGE! Spitalul jud. nu este proprietatea d-nei Saliste.

    1. Nici o institutie a statului nu va impiedica sa va inscrieti la concurs si nici nu "intretinem" retragerea candidatilor care se inscriu.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe