|luni, mai 17, 2021
  • Follow Us!

Bărbat imobilizat la pat, mort după un incendiu 

valcea-barbat-imobilizat-la-pat-mort-dupa-un-incendiu-120533-1
Un bărbat imobilizat la pat din Râmnicu Vâlcea a murit, vineri dimineață, într-un incendiu produs în apartamentul său. În urma incendiului, pompierii i-au evacuat pe toți cei 30 de locatari ai blocului, zece persoane primind îngrijiri medicale după ce au suferit atacuri de panică.

Incendiul s-a produs vineri dimineață într-un apartament situat la parterul unui bloc din cartierul Ostroveni din municipiul Râmnicu Vâlcea, conform datelor furnizate de Inspectoratul pentru Situații de Urgență Vâlcea.

Focul a izbuncit de la o țigară uitată aprinsă și a cuprins dormitorul apartamentului, arzând mocnit până când geamul camerei s-a spart și vecinii au observat fumul, sunând la 112.

Pompierii au stins flăcările și i-au evacut preventiv pe locatarii imobilului. După stingerea incendiului, un bărbat în vârstă de 69 de ani, bolnav cronic și imobilizat la pat a fost găsit mort în dormitorul locuinței.

Zece persoane au suferit atacuri de panică și au primit ajutor medical la fața locului de la Serviciul de Ambulanță SMURD.

Leave a Response