|marți, septembrie 21, 2021
 • Follow Us!

POPII SE BAT PE AVEREA Înaltpreasfințitului GHERASIM de UN MILION DE EURO! 

5058926158d3f

La vârful Arhiepiscopiei Râmnicului s-a declanșat o adevărată bătălie pe AVEREA Înaltpreasfințitului Gherasim, decedat săptămâna trecută! Surse din interiorul instituției religioase ne-au informat că este vorba despre suma de, nici mai mult nici mai puțin: UN MILION DE EURO. Acești bani se află în mai multe conturi, la care se pare că are acces fostul vicar al Episcopiei, Emil Groșenoiu, preot care slujește la ora actuală în orașul Olănești. Preacucernicii Arhiepiscopiei Râmnicului, în frunte cu episcopul Lovișteanu (și bineînțeles nelipsiții: Matei și Cârstea) fac presiuni asupra lui Groșenoiu să scoată „cașcavalul“ agonisit de Înaltul Gherasim. Acest zvon a ajuns și la urechile Patriarhului Daniel, care ar dori ca banii să ajungă la Catedrala Neamului de la București.

5 Responses to POPII SE BAT PE AVEREA Înaltpreasfințitului GHERASIM de UN MILION DE EURO!

 1. un liber cugetator

  S-a gindit vre-o “prasfintie” sa faca ceva uman cu banii negrii din conturi- sa faca o cantina a saracilor, camine pentru copii abandonati sau pentru cei abuzati, pentru cei ce sufera de violenta domenstica, scoala, spital?

   
 2. Silviu

  Pai nu a luat-o cu el?

   
 3. crestin

  ce spitale si camine?? faceti biserici in toate catunele.pe toate stradutele ca nu mai au loc enoriasii in cele existente!

   
 4. laurentiu

  oare Dumnezeu nu-i vede sa -i pedepseasca?

   
 5. Petru

  Si cum ramane cu saracii,fratii… Rusine!

   

Leave a Response