|sâmbătă, septembrie 25, 2021
  • Follow Us!

O nouă organigramă la OLTCHIM SA Râmnicu Vâlcea 

oltchim1-500x333

Ministerul Economiei a anunţat că începând cu data de 8 aprilie a intrat în vigoare o nouă organigramă a societății OLTCHIM SA Râmnicu Vâlcea

Principalele modificări organizatorice adoptate de administratorul special al SC OLTCHIM SA au vizat reducerea nivelurilor ierarhice, eliminarea suprapunerii de responsabilități și autoritate între Administratorul Special și directorul general al societății și comasarea de compartimente funcționale și operaționale.
Noua organigramă a societății OLTCHIM SA a fost prezentată astăzi partenerilor de dialog social în cadrul unei intâlniri organizate la sediul Ministerului Economiei. Cu această ocazie, reprezentanții angajaților de la SC OLTCHIM SA i-au comunicat ministrului Constantin Niță observațiile lor privind noua organigrama a societății.
Ministrul economiei, Constantin Niță le-a declarat reprezentanților angajaților de la SC OLTCHIM SA că observațiile lor vor fi luate în considerare și că schimbările în structura de conducere a societății au ca scop îmbunătățirea activității de management a combinatului, iar acestea nu vor afecta procedura de vânzare companiei aflată în desfășurare. “Nu renunțăm la privatizarea Oltchim. Toate eforturile pe care le facem în această perioadă sunt pentru atragerea de investiții, necesare funcționării în sistem integrat a combinatului OLTCHIM cu platforma Bradu de la Arpechim”, le-a declarat Ministrul Constantin Niță reprezentanților salariaților de la OLTCHIM SA.

Leave a Response