În atenția DNA: Există indicii că PRIMARUL CHELCEA DIN BERBEȘTI A FRAUDAT O LICITAȚIE!

joi, 10 aprilie 2014

La Berbești , la fel ca în toată țara aceasta care merge din rău în mai rău pe zi ce trece , se pare că dinozaurii nu au dispărut . Ba mai mult , aici traiește și face legea una dintre cele mai periculoase specii de dinozauri , dinozaurus comunistus. Acești dinozauri trăiesc bine infipți în bugetul localității și taie și spânzură in funcție de propriile lor interese avare, orice și pe oricine nu este pe placul și , mai ales , în interesul lor.
Anul trecut porneam o serie de investigații cu privire la mai multe "mânării" dirijate de către edilul local Chelcea Vintilă , dar una dintre cele mai interesante și evidente dintre ele fiind cea făcută pentru aranjarea licitației pentru delegarea serviciului de apă potabilă și canalizare .
Oamenii din Berbești care plătesc lunar APĂ POTABILĂ  furnizată non-stop nu au niciun fel de habar despre felul în care au fost înșelați ani de zile de către primarul Chelcea Vintilă și gașca sa de "mafioți" .
În timp ce an de an numeroase familii erau private de alimentarea cu APĂ POTABILĂ săptămâni la rând în toiul verii , din diverse motive inventate de către propriul lor primar , conturile acestuia , mașinile și apartamentele sporeau continuu. La fel sporeau și cele ale acolitului său Nelu Iordache , care a fost promovat prin orice mijloace să controleze în continuare profitabila afacere numită alimentarea cu apă și canalizarea din Orașul Berbești . Pe lângă faptul că APA POTABILĂ furnizată nici măcar nu era potabilă ci era o dejecție lichidă , pe care s-au încasat bani grei , aceasta mai și lipsea cu desăvârșire săptămâni întregi . De ce ? Fiindcă la Berbești primarul și complicele său Nelu Iordache au pus stăpânire peste tot , nimeni neputând să se opună dictaturii de tip mafiot impuse de către acești doi "paraziți" ai bugetului public.
Mai nou , pentru a-și umple în continuare buzunarele lacome cu banii de pe apă , aceștia au fraudat fără nicio rușine procedurile de delegare a acestui serviciu PUBLIC . Au plătit cu 6.000 de lei o firmă fantomă din banii cetățenilor pentru ca acesta să întocmească o documentașie infectă din punct de vedere juridic și tehnic , care să avantajeze S.R.L.-ul administrat de Nelu Iordache . Culmea este că la evaluarea ofertelor nu s-a mai ținut cont nici măcar de această glumă proastă , dar plătită gras din banii publici și numită  documentație de atribuire . La evaluarea ofertelor au fost inventate criterii noi , imaginare , ilegale și abuzive , care au avut drept scop fraudarea licitației și declararea drept câștigătoare a firmei administrate de Nelu Iordache (S.R.L.) .
Nelu a câștigat apa , afacerea lor pe bani publici merge înainte , iar Nelu și primarul își văd liniștiți de viețile lor frumoase și îndestulate clădite pe spatele contribuabililor .
Aceștia au fost sesizați , se pare, în numeroase rânduri despre neregulile și ilegalitățile pe care le-au comis ,dar se pare că prea puțin le-a păsat despre asta , alegând să continue cu abuzurile și nregulile .
În timp ce ei își umfla buzunarele, parcă sparte, din banii publici , Orașul Berbești se stinge ușor, dar sigur sub nepăsarea acestora .
După cum se aude prin localitate , audiențele la primar au loc mai mult prin baruri și mai ales prin locurile unde se pot găsi "păcănele" , acesta fiind un împătimit al acestor jocuri .
Nu e de mirare că de atâția ani Berbeștiul merge doar înapoi în condițiile în care omul ales să-l ducă înainte este , după cum afirmă gura lumii , un pensionar dependent de jocuri de noroc și pasionat de excursii pe bani publici .
În cazul în care domnii menționați în prezentul articol vor dori să aibe dreptul la replică, și ar fi corect și moral sa și-l exercite , îi putem asigura că fraudarea licitațiilor se poate dovedi cu ACTE , restul informațiilor fiind păreri colective ale cetățenilor nemulțumiți care le-au acordat încerederea, speranța și puterea de a-i reprezenta cu cinste și cu eficiență .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe