CSM Rm. Vâlcea, adio, promovare!

duminică, 27 aprilie 2014

CSM Rm.Vâlcea și-a luat gândul de la promovare după eșecul suferit azi, în Zăvoi, 1-2 cu ASA Tg.Mureș.

Echipa lui Claudiu Niculescu avea nevoie de o victorie pentru a mai spera la primele două locuri, iar la pauză, Vâlcea jubila. Tg.Mureș a rămas în inferioritate din minutul 27, când Onicaș a primit cartonașul roșu pentru un faul dur la mijlocul terenului. La chiar ultima fază a primei părți, Nkongue a luat o acțiune pe cont propriu, a centrat, un apărător mureșean a repins până la Deaconescu, care a înscris cu un șut plasat din 12 metri, mingea lovind întâi bara.

După pauză, însă, deși a jucat în inferioritate, ASA a dominat clar și a întors rezultatul. Mai întâi, în minutul 47, după o învălmășeală în careul vâlcean, Hora a egalat. CSM nu a reușit să contruiască nimic la poarta adversă, mizând doar pe mingi lungi, la bătaie, pentru camerunezul Nkongue. ASA a marcat golul victoriei în minutul 75, după un contraatac, N Doye finalizând cu o ”scăriță” de efect. Abia intrat pe teren după o lungă absență, Tănasă s-a accidentat și a făcut figurație până la final, pentru că schimbările erau epuizate. Însă nimic nu a mers în jocul echipei vâlcene, care a clacat exact când era mai mare nevoie să câștige. În fapt, Vâlcea a jucat mai bine în tur, schimbările din iarnă mai mult slăbind echipa, cu excepția aducerii lui Nkongue.

Antrenorul echipei ASA, Adi Falub este convins că echipa sa nu va mai rata promovarea. ”Este o victorie meritată, am dominat jocul tactic foarte clar, am închis bine spațiile, i-am blocat bine, am profitat de punctele vulnerabile. A fost un teren sub orice critică, care ne-a dezavantajat, pentru că noi știm să jucăm mingea. Vâlcea joacă cu multe mingi lungi, echipa se lungește, iar în spatele mijlocașilor de bandă se creează  multe spații, de acolo au venit golurile noastre. L-am blocat bine pe Nkongue, afară de faza golului și în rest Vâlcea nu și-a creat ocazii, noi nu l-am lăsat să joace pe camerunez. Am ajuns cu greu pe un loc promovabil, o echipă inteligentă nu are voie să îl scape, trebuie să țină cu dinții de el!” a spus Falub.

Tehnicianul vâlcenilor, Claudiu Niculescu și-a asumat eșecul dureros cu Tg.Mureș. ”Eu îmi asum în totalitate acest rezultat, este doar vina mea, am fost total neinspirat, mai ales la schimbări. Am ieșit definitiv din cursa pentru primele două locuri. Am avut jocul în mână la pauză, nu îmi explic nici eu căderea din repriza a doua, echipa nu a mai avut atitudine” a spus Claudiu Niculescu. Tehnicianul își poate pierde girul conducerii, după ce echipa nu mai are șanse la promovare și rămâne de văzut dacă va mai continua la Vâlcea. (criterii.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe