|sâmbătă, septembrie 25, 2021
  • Follow Us!

A plecat Frâncu, să plece și gașca ! 

francu gratii

Nu știu dacă în celula în care se găsește acum fostul primar al Râmnicului Vâlcea Emilian Frâncu sunt șobolani, dar la primăria lui erau și încă mai sunt.

Confratele Adi Pană demonstrează acest lucru într-un articol sec și la obiect, demn de citit în ședință publică la Consiliul Local Rm. Vâlcea.

Pe scurt, Adi Pană arată că junele consilier Bogdan Pruteanu a primit de la Frâncu o mulțime de încredințări directe, reparații pe la școli de câte o jumătate de miliar bucata, asta în condiții de incompatibilitate.

Nu intru în amănunte, fiindcă puteți citit articolul aici: http://saptamana.net/articol/5595-bogdan-pruteanu-in-conflict-de-interese-pe-banii-ramnicenilor

Așa cum am susținut de-a lungul anului în care am scris că Frâncu trebuie să plece, repet și acum că o dată cu el trebuie să-i plece din Consiliul Local și gașca și în primul rând șeful ei, Bogdan Pruteanu.

Evident, Pruteanu nu trebuie alungat cu pietre, dar există o legislație cu privire la incompatibilitate care poate fi pusă în practică.

Să mai remarcăm că gașca e liberală, iar liderul Cristian Buican ar trebui să facă ciocul mic, nu să urle din toți plămânii pe la Consiliul Județean. (criterii.ro)

Leave a Response