PSD şi PNL, divorţ cu scandal!

duminică, 30 martie 2014

“In cursul zilei de joi, 27.03.2014, impreuna cu membrii conducerii judetene a PP-DD Valcea, am discutat mai multe chestiuni legate de structurile locale, organizarea pentru alegeri, pentru ca suntem hotarati sa facem o evaluare corecta si realista a stadiului si a locului unde ne aflam pe esichelul politic valcean ca structura politica.

Tot in cursul intalnirii de joi 27.03.2014, am hotarat ca reprezentantii nostri din Consiliul Judetean sa sustina prin votul lor, aprobarea materialelor supuse analizei prin ordinea de zi.

Din pacate, la inceputul sedintei de la Consiliul Judetean am am asistat la o “hidosenie politica” intrucat, pana mai ieri, PSD si PNL se “pupau” in Consiliul Judetean iar acum mai aveau putin pana sa sara la bataie si sa asistam la gesturi regretabile in ceea ce ar trebui sa fie forul suprem de dezbatere din judetul Valcea.

PSD si PNL prin reprezentantii lor si-au aruncat vorbe grele, s-au acuzat reciproc intr-un spectacol grotesc pe banii contribuabililor,  pentru ca da domnilor liberali si pesedisti, dumneavoastra v-ati certat  cum sa impartiti politic  banii valcenilor, cei care v-au dat votul sa fiti la un moment dat intr-o relatie politica pe care o vedeati indestructibila – USL. Relatia USL s-a incheiat asadar cu scandal.

Eu, colegii mei, organizatia judeteana PP-DD ne delimitam de acest comportament politic pe care il consideram total deplasat si cred ca atat PSD cat si PNL sunt doua partide care vor fi sanctionate prin vot la alegerile europarlamentare si locale in eventualitatea in care vor avea loc.

PP-DD Valcea, in pofida “bocitoarelor” deja angajate pentru noi, isi continua reconstructia structurilor politice din teritoriu si ramane aproape de cei care ne-au acordat votul si carora le multumim inca o data.”

Declaratie deputat PP-DD Valcea  Marian Ion Cristinel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

One comment on “PSD şi PNL, divorţ cu scandal!”

  1. Mariane ,e bine ...macar acum in al 12-lea ceas PP-DD si org teritoriale, sa realizeze ca acest partid s-a facut cu greu prin oamenii care au crezut cu sufletul in el si chiar au pus suflet in constituirea lui ,cei din conducere ,inclusiv tu ,sa nu uitati niciodata cine si pt ce v-a trimis unde sunteti acuma si mai domol cu vorbele si mai mult cu faptele asta ar fi toata problema ...nu treb omorata credinta si speranta oamenilor ... asta poate costa tara asta mai rau ca orice nenorocire

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe