Primarul Sorin Vasilache va transforma Băile Olăneşti în perla staţiunilor româneşti

joi, 20 martie 2014

Profesionalismul, onestitatea şi francheţea au făcut din edilul şef al oraşului Băile Olăneşti, Sorin Vasilache, un primar model. Pentru a asigura o bază solidă de susţinere a iniţiativelor şi măsurilor pe care le-a adoptat a ales să rămână consecvent unei maniere de lucru bazată pe dialog social şi economic. Se consultă permanent cu locuitorii din oraşul Băile Olăneşti şi cu toţi cei interesaţi şi vizaţi în luarea deciziilor pe care el le-a elaborat şi urmează să fie implementate. În prezent, în oraşul Băile Olăneşti se derulează proiectul infrastructurii rutiere, în valoare de 5 milioane de euro prin POR - Axa 5.2. ce cuprinde reabilitarea a 23 de străzi cu toate reţelele de apă, canalizare şi turnarea covorului asfaltic. „Am început cu străzile Epureşti, 1 Decembrie, Salcâmilor, Livadia şi continuăm cu zona centrală pentru a putea asigura la începutul sezonului, în luna iunie, accesul turiştilor, în condiţiile cele mai bune”, precizează primarul Vasilache.

În Olăneşti Sat se derulează proiectul PNDL, cu asfaltarea străzilor Pleaşa, Mora, Păcii şi Vâlcele. Aici s-au executat lucrări de terasare şi consolidare a străzii Vâlcele urmând să se toarne covor asfltic. Iar pe celelalte străzi se vor executa lucrări de înlocuire şi extindere a reţelei de apă şi canalizare, după care urmează la fel turnarea covorului asfaltic. „Mai avem în derulare proiectul de extindere şi reabilitare a reţelei de apă şi ape uzată, prin POS Mediu în valoare de 15 milioane de euro, realizat prin APAVIL, Consiliul Judeţean şi ADI Apa Vâlcea, unde, la fel, vor fi executate lucrări de extindere şi reabilitare a reţelei de apă în Băile Olăneşti, Olăneşti sat şi Cheia. Practic, cele trei localităţi componente vor beneficia de servicii de apă şi canalizare, aceasta fiind şi o condiţie normală pentru un trai decent. Mai menţionez că, odată cu finalizarea acestor proiecte, staţiunea şi localităţile arondate oaraşului nostru vor căpăta o altă dimensiune şi înfăţişare în sensul modernităţii şi atracţiei turistice. După această etapă, putem afirma cu toată convingerea despre Băile Olăneşti că va fi cu adevărat perla staţiunilor româneşti”, conchide primarul Sorin Vasilache.

(Marian Dinu)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

One comment on “Primarul Sorin Vasilache va transforma Băile Olăneşti în perla staţiunilor româneşti”

  1. Asteptam cu nerabdare de vreo 4 ani ca acest proiect sa fie derulat si pe str. Releului !Toate familiile au dreptul la conditii decente privind apa ,canalizare ...de aceea am intrat in UE nu numai Statiunea dar si Satul Olanesti. Va multumim .Cu stima .(o familie craioveana locatara a strazii sus mentionate ,Intrarea Antonesti)

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe