|joi, iunie 24, 2021
  • Follow Us!

Grav accident de microbuz între județele Vâlcea și Argeș. O persoană a murit în drum spre spital 

ambulanta1

Un grav accident în care a fost implicat un microbuz a avut loc în această dimineaţă, într-o localitate din Argeş. Un om a murit, iar alţi șapte au fost răniţi, după ce microbuzul s-a răsturnat într-o curbă.  

Una dintre victimele accidentului a murit în drum spre spital. Femeia fusese încarcerată și prezenta răni grave, fiind în stop cardio-respirator.

 „Opt persoane au fost preluate de ambulanțe. Cinci de ambulanțele din județul Vâlcea și trei de către ambulanțele din Argeș. O singură persoană, care a fost și încarcerată, ar prezenta răni ceva mai grave. Șoferul a primit îngrijiri la fața locului.” , a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Argeș, Mădălina Epure.  

Accidentul s-a produs pe raza localității Dedulești, într-o curbă periculoasă. Microbuzul se îndrepta către mănăstirea Prislop, din Hunedoara, cu un grup organizat.

Șoferul a declarat că un TIR de pe contrasens ar fi circulat cu fază lungă și l-ar fi orbit pe acesta. Astfel, a pierdut controlul volanului, a tras dreapta și a intrat într-un șanț.

 

Leave a Response