|joi, iunie 24, 2021
  • Follow Us!

Conducerea PNL Râmnicu Vâlcea a demisionat în bloc! 

francu_se_preda_1

Conducerea PNL Râmnicu Vâlcea a demisionat în bloc, vineri, la două zile după ce fostul preşedinte al filialei Emilian Frâncu a fost condamnat la patru ani de închisoare cu executare, pentru fapte de corupţie, liderul PNL Vâlcea spunând că “probabil” există o legătură între cele două evenimente.

Preşedintele PNL Vâlcea, Cristian Buican, a declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX că toţi cei 31 de membri ai Biroului Politic Municipal al PNL Râmnicu Vâlcea şi-au depus demisiile.

Întrebat dacă decizia acestora are legătură cu condamnarea fostului preşedintele al PNL Râmnicu Vâlcea Emilian Frâncu, fost primar al municipiului, Buican a răspuns: “Probabil că da”.

Surse politice din cadrul filialei susţin că gestul conducerii PNL Râmnicu Vâlcea este unul de onoare în urma condamnării fostului primar.

În ultimii ani, filiala PNL Râmnicu Vâlcea a fost condusă de către Emilian Frâncu. Acesta a demisionat din PNL, renunţând implicit la funcţia de conducere pe care o avea în partid, miercuri, imediat după ce a aflat că a fost condamnat la închisoare.

Fostul primar al municipiului Râmnicu Vâlcea Emilian Frâncu a fost condamnat definitiv, miercuri, de Curtea de Apel Bucureşti, la patru ani de închisoare cu executare, în dosarul în care era acuzat de luare de mită.

Leave a Response