|sâmbătă, iunie 19, 2021
  • Follow Us!

Activitate intensă la SC APAVIL SA 

APAVIL-DEBITE

SC APAVIL SA a desfăşurat şi în săptămâna care tocmai s-a încheiat, o activitate intensă în localităţile operate, în colaborare cu autorităţile locale.

 

8 AVARII SOLUŢIONATE. Au fost remediate 8 avarii la reţeaua de apă: străzile Ioana Radu, M. Temelie – bl. 73, Republicii – bl. R20, Calea Bucureşti nr. 12, V. Olănescu nr. 1, Libezi, Râureni şi R. V. Băbeanu.

ÎNLOCUIRI DE BRANŞAMENTE. Au fost înlocuite 10 branşamente la blocurile A17/I, A35/II, A37/III, A41/II, A40/II, A38/I, A34/I şi A24/II – cartier Ostroveni.

LUCRĂRI DE BETONARE. Au fost executate lucrări de amenajare a terenului şi betonare, fiind folosite 12 tone de material, pe străzile Dragoş Serafim, Lunca, precum şi în Ostroveni – bl. A17/I, A35/II, A37/III, A41/II, A40/II, A38/I, A34/I, A24/II.

ÎNCEP LUCRĂRILE PE STR. FAGULUI. A fost întocmit necesarul de materiale pentru începerea lucrărilor de înlocuire a reţelei de apă potabilă şi a branşamentelor/canal şi racorduri.

OCNELE MARI. În perioada de referinţă, au fost executate lucrări de amenajare a terenului pe str. Buda, în urma extinderii reţelelor de apă şi canalizare. De asemenea, a fost întocmit necesarul de materiale în vederea începerii lucrărilor de înlocuire a reţelei de apă şi a branşamentelor pe str. 1 Decembrie. Nu în ultimul rând, au fost înlocuiţi 170 ml de ţeavă apă potabilă pe str. Lunca.

PROBLEME PUNCTUALE. Au fost realizate o serie de lucrări punctuale: au fost curăţate pompele de la staţiile Vlădeşti, Morilor – Arinilor şi Goranu; au fost finalizate lucrările la racordurile de canalizare Dn 160 mm pe str. Intr. Macarie (5 buc.) şi s-au montat capacele de canalizare şi piesele suport din beton armat; au fost curăţite manual căminele de canalizare în Traian şi Ostroveni; au fost montate 6 dale din beton armat; a fost executată canalizarea pluvială Dn 160 mm pe str. Rozelor; a fost înlocuit un hidrant subteran Dn80 pe str. D. Serafim; s-au executat lucrări de săpătură pentru poziţia de sudură la canalizarea prin pompare de la Vlădeşti; a fost refăcut terenul prin betonare (4,5 mc); a fost montată o ramă cu capac canalizare compozit şi piesă suport pe str. Vlădeşti nr. 260.

CURĂŢAREA GURILOR DE SCURGERE, PRIORITARĂ. A fost acordată o atenţie deosebită şi curăţării căminelor şi gurilor de scurgere din municipiu, intervenindu-se prompt cu utilajele din dotare, la solicitarea cetăţenilor sau în urma observaţiilor făcute în teren. Activităţi de acest tip s-au desfăşurat în Râmnicu Vâlcea – zonele Ostroveni,  Nord, 1 Mai II, Stolniceni – Protectchim, precum şi pe străzile Depozitelor, Calea lui Traian, Al. Ciocârliei, Ferdinand, Regina Maria, Timiş, Dr. Sabin, G-ral Magheru, Gib Măhăescu, Splaiul Independenţei, Dealul Malului, Carol I şi Episcop Inochenţie; Drăgăşani, Vlădeşti, Bujoreni, Ioneşti, Băbeni şi Brezoi.

189 APOMETRE VERIFICATE. Tot în cursul săptămânii trecute, la solicitarea clienţilor sau ca urmare a expirării termenului de valabilitate metrologică au fost verificate, montate şi remontate un număr de 189  de apometre, fiind întocmite şi un număr de 25 documentaţii tehnice.

 

Leave a Response