4 ani de la „asasinarea“ micuţei Diana Moţ

duminică, 16 martie 2014

 

Sâmbătă, 15 martie, la ora 14.00, foşti colegi de clasă ai Dianei Moţ,  profesoara Algina Tricuţăru și rude ale fetiței s-au întâlnit în centrul Râmnicului. Aici au aprins o lumînare în locul în care în urmă cu 4 ani o şoferiţă bezmetică şi începătoare a ignorat culoarea roşie a semaforului şi a strivit-o pe micuţa de 12 ani pe trecerea de pietoni.

Demersurile presei locale dar şi centrale de a ajuta această familie îndoliată au rămas fără efect. Justiţia tărăgănează procesele civile. Una din istanţe a acordat daune foarte mici acum ceva timp, o alta şi-a declinat competenţa de a soluţiona cauza după un an de termene inutile. Pe cale penală ucigaşa a primit pedeapsa minimă cu suspendarea executării pedepsei ca atâţia alţi ucigaşi de pe şoselele din România.

La Tribunal procesul continuă dar deocamdată nu au fost audiaţi nici martorii.

În acest timp fel de fel de politicieni angrenaţi în organismul de control al asigurărilor se îmbogăţesc nejustificat. Şi nimeni nu este în stare să forţeze casele de asigurări să plătescă prompt sumele înscrise în poliţele de asigurare fără a avea drept la procese unde să tragă de timp. Reamintim că autoturismul care a strivit-o pe micuţa Diana Moţ şi a accvidentat grav o altă copilă era asigurat cu o poliţă cu danune de 1, 5 milioane euro în cazul producerii unui deces prin accident.

Una dintre judecătoare întreba acum cîţiva ani o martoră la pomana de la înmormântarea Dianei câte măsline erau în faruriile  în care s-au servit aperitivele. Curată bătaie de joc!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe