|sâmbătă, iunie 25, 2022
  • Follow Us!

Top VIDEO virale. Cele mai amuzante, populare si interesante clipuri! 

61442009

 Anul 2013 a fost marcat pe retelele de socializare de pe internet de inregistrari video care s-au transformat in fenomene de masa. Este cazul clipurilor de tip “Harlem shake”, care au “lovit” inclusiv Romania.

Iata o selectie realizata de StirileProTV.ro a celor mai amuzante, viralizate si populare inregistrari video de pe internet din 2013:

1 -► Cum face vulpea?

Un grup norvegian de comedie atrage atentia intregii lumi dupa ce posteaza pe internet un videoclip muzical amuzant, in care vulpea este …  in centrul atentiei.

Acest clip are, deocamdata, peste 304 MILIOANE de vizualizari!

2 -► Si-a vazut sotia pentru prima data .. din nou!

Povestea reala a lui Jason Mortensen – care se trezeste dupa o anestezie si nu-si mai recunoaste sotia – a devenit “hit”.

Barbatul este uimit de frumusetea femeii care il filmeaza cu telefonul mobil, uitand ca este de fapt .. nevasta lui.

3 -► Harlem Shake

In luna februarie 5 tineri din Australia au realizat un video de 30 de secunde in care unul dintre ei apare cu o casca de motociclist pe cap, dansand pe o piesa din 2012 a producatorului si DJ-ului Baauer.

4 – Armata norvegiana a luat-o razna, dar tot e amuzant 🙂

Nebunia “Harlem shake” a avut un atat de mare succes incat sute de mii de oameni din lumea intreaga au realizat propriile lor versiuni, inclusiv la noi in Romania.

Una dintre cele mai amuzante variante “Harlem shake” a fost filmata de cativa militari din Norvegia.

5 – Reclama “smart” cu gaini, numai buna de agatat utilizatorii online

Promo-ul Mercedes-Benz cu gaini este extrem de simplu, dar genial! Ati mai vazut vreodata o reclama cu gaini, care sa fie atat de “smart’, dar si amuzanta? Noi credem ca nu.

6 – Un ponei care danseaza in stil Michael Jackson pe muzica de la Fleetwood Mac

Un alt video interesant vine tot din zona marketingului profesionist, insa de aceasta data de la un operator de telefonie.

Acest clip a devenit foarte popular pentru ca a imbinat trei elemente “de succes”: peisaje scotiene superbe, piesa “Everywhere” a celor de la Fleetwood Mac si un poney pe care il cheama … Şosete.

7 – Taximetristii din Dublin sunt cei mai simpatici din lume!

Un taximetrist din Dublin danseaza pe celebra piesa “Get lucky”, in vazul tuturor, fara nicio retinere. Toata lumea este fericita de acest moment spontan si se bucura de muzica si dans in Irlanda.

Trebuie sa recunoastem: acest lucru nu il vom vedea in Romania prea curand.

8 – Capra calca piatra, piatra crapa-n patru, crapa-iar capu caprei cum a crapat piatra-n patru 🙂

Aceasta compilatie video cu sunetele “umane” scoase de capre este cea mai amuzanta din categoria “funny animals” din 2013.

Exageram? Uitati-va la clip, iar cine nu rade … inseamna ca este un ţap!

9 – Nu stiti cum mananca un animal? Uitati-va pe net!

Vreti sa vedeti cum mananca animalele? Ei bine, cam toata lumea de pe Planeta Pamant a vrut asta, asa ca s-a uitat pe Youtube la acest clip.

Exageram putin cu “toata planeta”. Numarul exact de vizualizari, inregistrat pe 26 decembrie 2013, este de 91.779.979.

Da! Peste 91 de milioane de oameni s-au uitat la acest clip!

10 – Trebuie sa dansam!

Nu suntem foarte siguri ce ne-a placut cel mai mult in acest viral: simpaticul baiat care se misca incredibil pentru o persoana de statura lui 🙂 sau plasatorul NBA care il provoaca sa dea ce-i mai bun din el.

Oricum, amandoi sunt extraordinari.

Leave a Response