Prima adopţie internaţională a unui câine comunitar la Vâlcea. Maidanezul va ajunge în Germania

luni, 10 februarie 2014

Prima solicitare de adopţie a unui câine comunitar din Râmnicu Vâlcea este din Germania, fiind vorba de o femeie care a doptat la distanţă trei căţei de la adăpostul din Feţeni - anunță site-ul expresmagazin.ro

Primarul Emilian Frâncu afirmă că, la doar câteva zile după adoptarea noului Regulament de organizare şi funcţionare a serviciului public de gestionare a câinilor fără stăpân, a apărut o primă solicitare pentru adopţia la distanţă pe e-mailul Primăriei municipiului. “Este din Germania, doamna Petra Schneider, dintr-o localitate din Renania de Nord – Westfalia, anunţându-şi intenţia de a adopta, prin această modalitate, trei câini în Râmnicu Vâlcea. Noul Regulament are un capitol întreg dedicat acestei activităţi, care, pentru început, se va desfăşura în câteva padocuri de la Adăpostul de la Feţeni , ulterior activitatea urmând să se deruleze în zona Râureni”, a precizat Frâncu.

În acest moment, mai spune edilul din Râmnic, serviciul de specialitate din cadrul Direcţiei Administrarea Domeniului Public este în curs de fundamentare a costurilor presupuse de întreţinere lunară a unui câine, astfel încât, într-o şedinţă extraordinară care se va desfăşura cel mai probabil săptămâna viitoare, Consiliul Local Municipal să aprobe taxa lunară de adopţie la distanţă.

La începutul acestei săptămâni, Primăria Râmnicu Vâlcea a decis prelungirea perioadei de adopţie a unui câine comunitar de la 14 la 21 de zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe