De la o şcoală generală din Vâlcea s-a furat cazanul de ţuică

luni, 10 februarie 2014

Nu-ţi vine să crezi ce au furat hoţii dintr-o şcoală din Vâlcea

 

Poliţiştii vâlceni din comuna Făureşti investighează furtul unui cazan de ţuică al şcolii generale din localitate, directorul şcolii, profesorul Răcănel Alexandru spunând că a descoperit lipsa acestuia la sfârşitul săptămânii trecute, când a verificat inventarul.

"Am remarcat geamuri sparte la magazia unde erau lucrurile şcolii. Nu a fost luat nimic decât cazanul de ţuică, pe care şcoala îl are de 20 de ani. Hoţul ştia la sigur unde se află acest obiect. Am sesizat poliţia şi sper ca făptaşul să fie prins. Şcoala noastră are în proprietate o plantaţie de pruni şi anual se fac vreo 50 de vedre de ţuică, pe care fie le vindem, fie la dăm în schimbul unor prestări servicii pentru igienizare", a declarat, luni, profesorul Răcănel Alexandru, potrivit Agerpres.

Potrivit informaţiilor poliţiştilor din localitate, furtul s-a produs în urmă cu două săptămâni, iar hoţul s-ar fi rănit în momentul spargerii geamului magaziei.

rtv.net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

One comment on “De la o şcoală generală din Vâlcea s-a furat cazanul de ţuică”

  1. 50 de vedre, cum ziceti voi inseamna 500 litri. aia nu faceau mai mult de 50 l. si mai incercati pana ghiciti numele directorului, ca vad ca cu copy-paste nu vrea la voi

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe