|joi, iunie 30, 2022
 • Follow Us!

Accidente rutiere în comunele Orleşti şi Sineşti 

accident-in-ramnicu-valcea-femeie-beata-si-fara-permis-la-volanul-unui-bolid-113656-1

La data de 12 februarie a.c., ora 19.55, S. Vasile, de 37 ani, din com. Orleşti, a condus un autoturism marca  Land Rover pe DJ 645- Orleşti, şi pe fondul neatenţiei în conducere a acroşat cu partea faţă a autoturismului pe M. Ileana, de 44 ani, din com. Orleşti, pieton, care se deplasa regulamentar pe partea stângă a drumului public. În urma accidentului a rezultat rănirea pietonului, care a fost transportat la Spitalul mun. Drăgăşani. Victimei i-a fost stabilit diagnosticul de traumatism cranio facial, hematom parietal stâng, amnezie retrogradă, traumatism piramidă nazală, traumatism abdominal, traumatism genunchi. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În data de 12 februarie a.c., în jurul orei 08.30, P. Paul, de 49 ani, din comuna Sineşti a condus un autoturism marca Renault, pe DJ 605 A – Sineşti, iar la efectuarea unui viraj la stânga nu a acordat prioritate de trecere autoturismului marca Dacia, condus din sens opus de către L. Constantin, de 42 ani, care pentru a evita coliziunea a virat stânga, părăsind partea carosabilă spre dreapta şi intrând  într-un cap de pod. Din accident, a rezultat rănirea uşoară a lui L. Constantin,  căruia i-au fost acordate îngrijiri medicale la Spitalul or. Horezu, unde i s-a stabilit diagnosticul de politraumatism prin accident rutier”. Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Cercetările vor fi continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentului

2 Responses to Accidente rutiere în comunele Orleşti şi Sineşti

 1. Minciunaaaaa

  MINCIUNA MAREEEEEEEE!!!!!! Nu Vasile Suru a condus , ci primarul comunei care era beat crita si cu permisul suspendat!!!!

   
 2. s.vasile

  de ce nu anchetati inainte de a da informatia stimabililor?cu acea masina(a primariei)nu circula decat primarul.niciodata nu a condus-o nimeni.

   

Leave a Response