16 ani închisoare pentru un bărbat care a violat trei fete şi a încercat să violeze alte 19

marți, 4 februarie 2014

Un bărbat din Vâlcea trimis în judecată după ce a violat trei fete şi a încercat să violeze alte 19 minore cu vârste cuprinse între 7 şi 12 ani a fost condamnat la 16 ani de închisoare de către magistraţii Tribunalului Râmnicu Vâlcea.

Tribunalul Râmnicu Vâlcea l-a condamnat, la finalul unui proces care a durat opt luni, la 16 ani de închisoare pe Claudiu Celestin Vlădulescu, trimis în judecată pentru viol şi tentativă de viol, într-un proces cu 22 de părţi vătămate, toate minore şi reprezentate în instanţă de către părinţi.

Conform deciziei publicate pe portalul instanţelor de judecată, Vlădulescu a fost condamnat la 12 ani de închisoare, magistraţii adăugând un spor de patru ani.

Decizia nu este definitivă, iar bărbatul a atacat-o cu apel.

La sfârşitul lunii mai a anului trecut, procurorii Parchetului Tribunalului Vâlcea l-au trimis în judecată, în stare de arest preventiv, pe Claudiu Celestin Vlădulescu, acuzat de săvârşirea a trei infracţiuni de viol, 19 infracţiuni de tentativă de viol şi a unei infracţiuni de vătămare corporală.

Potrivit procurorilor, în perioada aprilie 2011 - aprilie 2013 Claudiu Celestin Vlădulescu a acostat 22 de fete cu vârste cuprinse între 7 şi 12 ani, în scările blocurilor în care acestea locuiau, şi a violat trei dintre acestea. Bărbatul a încercat să întreţină relaţii sexuale şi cu celelalte 19 fete, "consumarea faptelor fiind împiedicată de diferiţi factori obiectivi de voinţa autorului, respectiv eventualitatea de a fi surprins de alte persoane ori strigătele de ajutor ale minorelor". Totodată, Vlădulescu este acuzat că în 18 iunie 2012 a lovit o fetiţă pe care încarcase să o violeze, provocându-i leziuni care au necesitat 25 de zile de îngrijiri medicale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe