Spectacol! Steluţa Luca şi Adina Meiroşu revin pe teren în turneul de handbal mixt "Handbal pentru educaţie"

joi, 23 ianuarie 2014

În week-end-ul 25 – 26 ianuarie, la Râmnicu Vâlcea va avea loc turneul de handbal mixt “Handbal pentru educaţie”, eveniment dedicat proiectului “Vreau în clasa a IX-a”, derulat de World Vision Romania, Biroul Zonal Vâlcea. Competiţia va fi găzduită de Sala ”Traian” şi de sălile liceelor Forestier şi Energetic din Râmnicu Vâlcea.

Turneul desfăşurat la Ramnicu Valcea  a ajuns la ediţia cu numărul patru şi va avea 16 echipe participante, din toate colţurile ţării. În ultimii cinci ani, handbalul mixt amator a prins drag printre iubitorii handbalului, iar mobilizarea a fost una impresionantă. În această perioadă, au fost înfiinţate 25 de echipe mixte, care se întâlnesc de mai multe ori pe an în turnee găzduite în diferite localităţi.

Pentru acest turneu, echipa Handbal Fan Râmnicu Vâlcea a dat lovitura! S-a întărit puternic, prin transferurile Steluţei Luca şi Adinei Meiroşu, fostele glorii ale Oltchimului, care au acceptat să revină pe terenul de joc. Jucătoarele se antrenează alături de echipa locală mixtă încă din toamna trecută. Printre alte nume sonore care joacă la Râmnicu Vâlcea se enumeră masorul Emil Guiu sau fostele glorii ale Oltchimului, centrul Mia Rădoi şi portarul Nicoleta Lazăr
“Ne-am propus ca acest turneu sportiv să fie organizat ca un eveniment de strângere de fonduri pentru tinerii din proiectul “Vreau în clasa a IX-a”, derulat de World Vision Romania – Biroul Zonal Vâlcea. Proiectul are ca scop încurajarea şi sprijinirea elevilor din mediul rural cu rezultate scolare bune la învăţătură, care provin însă din familii cu posibilităţi financiare modeste, spre a-şi continua studiile în mediul urban. Acest proiect a fost lansat în 2008 şi are ca beneficiari absolvenţi ai ciclului gimnazial proveniţi din zone rurale care sunt inscrisi la liceele din municipiu şi sunt motivaţi să işi continue studiile, având posibilităţi financiare limitate.” a declarat unul dintre organizatori, Ovidiu Samson.

În precedentele ediţii desfăşurate la Râmnicu Vâlcea s-au strans peste 10.000 lei, bani ce au fost donaţi pentru ajutorarea elevilor cu probleme materiale. (prosport.ro)

GRUPA A

Handbal Fan Rm.Vâlcea A
Performance Bucureşti
Prietenia Baia Mare
HCA Craiova

GRUPA B

Evo Handbal Bucureşti
United Cluj
HCA Pro Handbal Călimaneşti
Corăbierii FunClub

GRUPA C

HCA Acvila Bucureşti
Handbal4Fun Braşov
HCA Braşov
AS Spada Bucureşti

GRUPA D

Phoenix Bucureşti
NOVA Bucureşti
Handbal Fan RM. Vâlcea B
HCA Bucureşti

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe