|miercuri, octombrie 28, 2020
 • Follow Us!

Locuri de muncă la cules căpșuni în Danemarca 

spania capsuni

Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă va organiza în luna februarie 2014 în Oradea, jud. Bihor, o bursa locurilor de munca sezoniere în sectorul agricol – cules căpşuni in Danemarca. Se oferă 30 de locuri de munca pentru lucrători in agricultura – culegători de căpşuni.

 

 Durata contractului:  6 – 7 săptămâni (de la începutul lunii iunie până în jurul datei de  15 august) , 6 zile/săptămână, în medie 25 – 30 ore/săptămână.

 

Condiţii:

 • Cazare în clădire/camere; taxa de cazare = 8 euro/zi (se asigură spaţii pentru prepararea mâncării, Internet, wireless, duşuri, TV, maşini de spălat)
 • Plata muncii este în funcţie de cantitatea recoltată (la kilogram)

 

Cerinţe:   

 • Vârstă minimă – 18 ani.
 • Cunoştinţe de limba engleză nivel mediu
 • Muncă fizică grea, indiferent de clima
 • Experiența in munca agricola constituie un avantaj;
 • Lucrătorii trebuie sa fie motivate si flexibili in privința programului de lucru
 • Se acceptă şi cupluri

 

IMPORTANT !

            Se trimite CV model EUROPASS, în limba engleză, cu poza inclusă, pe adresa de email: info@duborgjordbaer.dk. Modelul de CV se poate descarca de pe linkul: http://www.duborgjordbaer.dk/job-application.html. De asemenea, candidaţii vor trebui să completeze on line şi un formular de aplicare ce poate fi găsit pe linkul susmenţionat.

 

Informaţii suplimentare se găsesc pe website-ul www.duborgjordbaer.dk.

 

     OFERTA ESTE VALABILA PÂNĂ LA DATA DE 31.01.2013 !

 

Preselecţia persoanelor care au aplicat se face de către angajator. Invitarea la selecţie a persoanelor preselectate se va face in timp util de consilierul EURES din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă, din judeţul de domiciliu al candidatului. Detaliile referitoare la data precisa, locaţia şi programul selecţiei vor fi trimise NUMAI persoanelor invitate. Nu sunt admise alte persoane la interviu.

 

INFORMATII SUPLIMENTARE: Pe site-ul ANOFM: www. eures.anofm.ro sau la AJOFM VALCEA, str. Dacia, etaj III, Compartiment EURES, camera 1, tel. 0350/419.715

2 Responses to Locuri de muncă la cules căpșuni în Danemarca

 1. gheju adrian

  buna ziua am 41 de ani sint din hunedoara din oras,si vreau sa merg la cules de capsuni in danemarca dar nam bani de drum,,,,,cum sa fac?——

   
 2. PUIU

  BUNA ASI..VREA SA STIU DACA MAI..ESTE..VALABIL OFERTA..VA ROG SA MA SUNATI..LA TEL:0040730878759

   

Leave a Response