|marți, octombrie 27, 2020
  • Follow Us!

Gruia Stoica a fost adus incatusat la DNA pentru fraudarea unei licitatii 

GRUIA STOICA - DNA

 

Gruia Stoica a fost adus la DNA pentru audieri pentru fraudarea unei licitatii

Omul de afaceri Gruia Stoica, care a castigat licitatia pentru privatizarea CFR Marfa prin intermediul firmei pe care o detine Grup Feroviar Roman, este audiat in aceste momente la DNA, pentru suspiciunea de fraudare a unei licitatii in dauna transportatorului feroviar de stat.

Stoica a fost adus la DNA de politisti si nu a facut nicio declaratie la intrarea in sediul Directiei Nationale Anticoruptie (DNA). Surse judiciare au declarat, potrivit Mediafax, ca omul de afaceri urmeaza sa fie audiat in legatura cu o licitatie pentru transportarea carbunelui in beneficiul Complexului Energetic Oltenia.
Grupul controlat de Gruia Stoica a vrut anul trecut sa cumpere de pachetul majoritar de actiuni al CFR Marfa, insa tranzactia nu s-a finalizat. Astfel, vanzarea a 51% din CFR Marfa catre Grup Feroviar Roman nu a putut fi finalizata pana la termenul limita, 14 octombrie 2013, pentru ca unele banci creditoare ale CFR Marfa nu si-au dat acordul pentru schimbarea actionariatului, iar Consiliul Concurentei nu a avut timpul necesar pentru a se pronunta asupra tranzactiei.

Sursa foto: Mediafax

Citeste mai mult: http://www.wall-street.ro/articol/Social/160803/gruia-stoica-audieri-dna.html#ixzz2roGyNAzC

 

Leave a Response