ADRIAN IOVAN. Pilotul ADRIAN IOVAN a murit. Ultimele cuvinte ale lui ADRIAN IOVAN

miercuri, 22 ianuarie 2014

ADRIAN IOVAN A MURIT. Un avion medical, în care se aflau şapte persoane, s-a prăbuşit în judeţul Cluj, într-o zonă accidentată. La manşă se afla renumitul pilot ADRIAN IOVAN, care era în stare destul de gravă. Pe lângă pilot şi copilot, în avion se mai aflau patru medici şi o asistentă, care se duceau să preleveze ficatul unui donator aflat în moarte cerebrală. Aeronava a căzut în zona Pasului Ursoaia. ADRIAN IOVAN A MURIT.

ADRIAN IOVAN. Publika a intrat în posesia ultimei înregistrări audio purtate între pilotul Adrian Iovan şi turnul de control de la Sibiu, chiar înainte de catastrofa aviatică din Munţii Apuseni ce a avut loc asea

ADRIAN IOVAN. Potrivit înregistrării, ultimele persoane care l-au auzit în viaţă pe pilotul Adrian Iovan au fost controlorii de trafic aerian ai turnului de control din Sibiu. Aceştia i-au dat acordul pilotului de a traversa zona şi i-au furnizat informaţiile despre starea vremii. Din acestea, reiese ca vizibilitatea era redusa la aproximativ un kilometru din cauza ceţii dense.

ADRIAN IOVAN.Doi oameni au murit în urma accidentul aviatic produs, ieri, în România. Printre aceştia se numără şi pilotul avionului, Adrian Iovan, dar şi un medic rezident. Aeronava de mici dimensiuni care a aterizat forţat într-o zonă muntoasă din judeţul Cluj avea la bord şapte persoane. Toţi erau medici şi mergeau la Oradea pentru o intervenţie de prelevare de organe.

ADRIAN IOVAN avea 55 de ani şi avea o experienţă de peste 16.000 de ore de zbor.

ADRIAN IOVAN A MURIT. Pilotul ADRIAN IOVAN a terminat Liceul de Aviatie "Aurel Vlaicu", scrie vedeteblog.com. ADRIAN IOVAN a început pilotoajul pe AN 2-uri. De-a lungul timpului, a stat la mansa mai multor tipuri de aeronave: IL 18, AN 24, BN 2 si, cel mai important, a pilotat marile Boeing-uri 737. Pe ele a zburat peste 13.000 de ore.

Iesit la pensie, ADRIAN IOVAN isi completeaza venturile pilotând BN 2-uri, "Britten Norman 2" cu opt locuri, acelasi tip de avion care s-a prabusit, luni, in zona Belis-Scarisoara.

ADRIAN IOVAN A MURIT. AVION MEDICAL PRĂBUŞIT. Cel mai grav incident din cariera sa de pilot a fost la o cursa spre Malaga. A intrat cu Boeingul plin cu pasageri în niste nori care nu apareau pe radar: "Am crezut ca se rupe avionul! Mi-am zis ca trebuie sa vina pensia!", declara Adrian Iovan, intr-un interviu pentru Evenimentul Zilei.

ADRIAN IOVAN A MURIT. Căsătoria cu Romaniţa

ADRIAN IOVAN s-a casatorit cu Romanita Iovan (fosta Ciolcan) în iunie 2003. Cei doi au un baietel de doi ani, Adrian Albert. Mariajul lor s-a încheiat dupa 5 ani, in 2008.

ADRIAN IOVAN A MURIT. Episodul hoţului împuşcat

Cuplul IOVAN a intrat în atentia presei în octombrie 2005, când Bogdan Iancu, un hot care a intrat prin efractie în locuinta acestora din Bulevardul Primaverii, a fost împuscat de ADRIAN IOVAN.

ADRIAN IOVAN A MURIT. AVION PRĂBUŞIT. VICTIMELE, prinse ÎNTRE FIARE. Echipele de INTERVENŢIE, însoţite de LOCALNICI

ADRIAN IOVAN A MURIT. AVION PRĂBUŞIT. AVION MEDICAL, PRĂBUŞIT în judeţul CLUJ. Aeronava, de tip BN2, a plecat, luni după-amiază, de la Bucureşti spre Oradea şi are la bord un echipaj medical, printre care şi purtătorul de cuvânt de Spitalul Elias, dr. Valentin Calu.

La bordul avionului se află patru medici, o asistentă şi doi membri ai echipajului de zbor, iar avionul era pilotat de ADRIAN IOVAN.

ADRIAN IOVAN A MURIT. AVION PRĂBUŞIT. AVION MEDICAL, PRĂBUŞIT în judeţul CLUJ. Echipa medicală din avionul care a aterizat forţat urma să preleveze ficatul de la un donator de peste 60 de ani care a suferit un accident vascular cerebral, a declarat, luni, pentru MEDIAFAX, dr. Victor Zota, coordonator de transplant.

Potrivit lui Zota, echipa medicală era condusă de medicul Radu Zamfir de la Fundeni şi era formată din doctorii Valentin Calu de la Spitalul Elias, Cătălin Pivniceru de la Spitalul "Sf. Maria" şi Sorin Ianceu de la Spitalul Municipal din Beiuş.

ADRIAN IOVAN A MURIT. AVION PRĂBUŞIT. AVION MEDICAL, PRĂBUŞIT în judeţul CLUJ. Avionul a aterizat forţat într-o zonă muntoasă accidentată, la peste 1.400 de metri altitudine, la graniţa judeţelor Cluj, Alba şi Bihor, iar unul dintre medicii din aeronavă a reuşi să sune la 112, la ora 16.16, anunţând incidentul.

Surse medicale declarau că toate cele şapte persoane aflate în avion au fracturi şi răni, sunt conştiente, dar majoritatea nu se pot mişca, victimele primind îngrijiri de la unul dintre medici, respectiv de la cel care a sunat la 112.

realitatea.net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe