Șpârle și șopârle, 23.12.2013

luni, 23 decembrie 2013

• Condamnatul la 4 închisoare Emilian Frâncu a aruncat peste 274 milioane de lei vechi (6.300 euro) din banii publici pe apa Sâmbetei.... Mai deunăzi, acesta s-a lăudat peste tot că Primăria Râmnicului a asfaltat pasarela de la Oltchim şi chiar a trimis următorul drept la replică unei publicaţii locale: „Lucrarea de reparaţii a pasarelei de acces pe Platforma Chimică a fost realizată de către Direcţia Administrării Domeniului Public şi decontată de SC Oltchim SA - proprietarul structurii rutiere respective - în baza facturii fiscale nr. 2013166/11.12.2013, în valoare de 27.420,12 lei, reprezentând contravaloarea reparaţiilor cu mixtură asfaltică pe o suprafaţă de 350 mp”. Numai că Oltchim este în insolvenţă, iar datoria către primărie se adaugă la cele peste 800 milioane de euro constituite la masa credală, ceea ce înseamnă că municipalitatea îşi va recupera cei 6.300 euro abia după... anul 2020.

• În data de 16 ianuarie 2014, societatea Apavil va organiza un nou concurs pentru ocuparea postului de director comercial, întrucât la evaluarea din 10 decembrie 2013 au picat toţi candidaţii înscrişi în cursă.

• Liberala Mihaela Andreianu forţează o angajare în cadrul conducerii Salrom - Exploatarea Minieră Râmnicu Vâlcea (pe filiera ministrului PNL Andrei Gerea), după ce a eşuat lamentabil să ocupe o funcţie înaltă la Inspectoratul Şcolar Vâlcea.

• În atenția Inspectoratului Județean de Poliție! În seara zilei de sâmbătă, 21 decembrie,  in local Maxi Pub Iliescu din orașul Berbești a avut loc un eveniment nedorit.
Mai mulți romi din Coltești au intrat în local "dotați" cu bâte să "rezolve" un client din local. Accesul romilor violenți și în stare de ebrietare a fost restricționat în urmă cu ceva timp datorită nenumăratelor incidente provocate de aceștia.
Pe lângă faptul că au fost provocate daune în local, iar clientul a fost bătut cu bestialitate de față cu toată lumea, mai mulți clienți au ieșit de frică sau fiind indignați, localul golindu-se în câteva secunde.
Mizăm pe competența autorităților să rezolve acest caz ca și multe altele din trecut!
Nu este posibil ca aceste evenimente să se întâmple, iar făptașii să nu pățească nimic indiferent de naționalitate, religie sau tradiție!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe