Șpârle și șopârle, 19.12.2013

joi, 19 decembrie 2013

 

• Se pare că primarul penal al Râmnicului, Emilian Frâncu, i-a pus gând rău directorului de la Direcţia Administrării Domeniului Public (DADP), inginerul Laurenţiu Teodorescu. Potrivit anunţului postat recent de AJOFM Vâlcea, în data de 31 ianuarie 2014, Primăria Râmnicului va organiza „concursul” pentru ocuparea postului de director la DADP. Se cere vechime de 10 ani în specialitatea studiilor, precum şi studii superioare în domeniul ştiinţelor inginereşti. Sunt de fapt nişte criterii de faţadă pentru că, mai mult ca sigur, primarul Frâncu îşi va aduce pe acest post un „căţeluş” din PNL, care s-a impus în activitatea de... lipitor de afişe.

• Uriaşul panou electronic publicitar din centrul Râmnicului (de lângă Ceas), aparţinând omului de afaceri de la firma Uncle Sam, Nicolae Sfrânciog, a devenit de câteva săptămâni bune un fel de „gazetă de perete” pentru edilul şef al Râmnicului, penalul Frâncu. În mare parte din mesajele postate se face referire la „realizările” şi proiectele megalomanice ale primarului, fapt ce i-a nemulţumit pe mai mulţi patroni de firme care au decis să nu îşi mai posteze clipurile de publicitate ce urmau să fie proiectate pe respectivul ecran LED.

• Jakob Vestergaard, fostul antrenor al Oltchimului, îl pune la zid pe Tadici: "Aşa ceva nu se face niciodată". Jakob Vestergaard a mărturisit că avea aşteptări mult mai mari de la echipa naţională de handbal feminin a României şi l-a criticat pe Tadici. Ştiri pe aceeaşi temă Eliminarea prematură a României de la Campionatul Mondial de handbal f... Alexandru Dedu, preşedinte Liga Profesionistă de Handbal: „În meciul c... Gheorghe Tadici, atacat dur de una dintre jucătoare: "De pe bancă vin ... Într-o postare pe facebook, Jakob Vestergaard a scris: "Aveam aşteptări mari de la România la acest Campionat Mondial. Echipa are un potenţial foarte mare, dar a ieşit dinainte ca şi competiţia să înceapă. După un an la Oltchim ştiu multe dintre jucătoare şi cât de talentate sunt. Unele dintre cele mai bune din lume. Cu un mix între jucătoarele tinere şi cele cu experienţă, se putea spera la o medalie. Sunt îngrijorat în privinţa Jocurilor Olimpice din 2016, dacă nimic nu se schimbă. Unde e strategia şi concepţia de joc? Multe jucătoare au arătat a fi foarte frustrate. Unde e bucuria şi pasiunea de a juca handbal? Unde e sprjinul staffului tehnic? Eu n-aş lăsa niciodată o jucătoare să meargă singură la conferinţa de presă - e o lipsă de respect faţă de întreaga echipă", a spus Vestergaard. Danezul face referire la episodul de după meciul cu Polonia, când Tadici a trimis-o la conferinţă pe Luciana Marin: "Du-te tu, să explici cum am luat bătaie!".

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe