|miercuri, septembrie 23, 2020
  • Follow Us!

ŞOCANT ! Mesaje erotice pe Facebook ale primarului din Râmnicu Vâlcea – Emilian Frâncu. Demisia!!! 

francu_face_2

Demagogul Emilian Frâncu spune cui vrea să îl sculte că puşcăria i-a consolidat familia, că seara se întoarce în căminul său unde se află în comuniune sufletească, vorbeşte despre susţinerea soţiei etc.

Cum se explică însă mesajele puţin spus jenante pe care „familistul” Frâncu le trimite unor doamne şi domnişoare pe Facebook ?

Iată doar două exemple, cele mai benigne.

Către o domnişoară: „Îţi place să ispiteşti îngerii”.

El era îngerul !?

Către I.M.: „Am trecut întâmplător pe aici şi mi-am încercat sufletul cu o stare de BINE mangaindu-ţi baloanele de iluzii…cred că împreună le putem da consistenţă”.


 

Ce a urmat, a fost de un ridicol infinit, dar vă mai ţinem în suspans.


 

În zilele următoare vom publica fragmente dintr-o conversaţie în care Frâncu îi face persoanei respective diverse invitaţii şi oferte cu caracter explicit.

Reamintim că Frâncu a fost ziarist la prima revistă porno-sexy din România, „Sex şi Crimă”, iar în urmă cu câţiva ani a fost protagonistul unui filmuleţ cu caracter cel puţin indecent care a fost difuzat la o televiziune locală.

Evident, nu am fi intrat în asemenea amănunte picante dacă Emilian Frâncu nu ar fi persoană publică, un primar penal care îşi dovedeşte şi moralitatea şubredă, după ce justiţia i-a demonstrat că stă foarte rău şi cu cinstea.

Demisia !

Vom reveni.

Sursa: www.criterii.ro

emilian francu

One Response to ŞOCANT ! Mesaje erotice pe Facebook ale primarului din Râmnicu Vâlcea – Emilian Frâncu. Demisia!!!

  1. Dragos

    Pai, pana la urma tot nu pricepem care este merchezul? ce a facut? Stiti, noi suntem mai prosti ( credeti voi) dar tot nu pricepem ce ati dedus voi?

     

Leave a Response