|marți, septembrie 22, 2020
 • Follow Us!

Omul de afaceri Dumitru Crăciunescu a devenit cetățean de onoare al municipiului Râmnicu Vâlcea 

1512798_637704132941887_1253595036_n

Vineri, 20 decembrie, în cadrul unei ședințe festive a Consiliului Local, omului de afaceri vâlcean Dumitru Crăciunescu i s-a înmânat diploma de cetățean de onoare al municipiului Râmnicu Vâlcea. La eveniment, alături de Dumitru Crăciunescu au participat: membrii familiei și prietenii foarte apropiați. Au fost prezenți: Mihai și Anuța Handolescu, Valentin Cismaru, Constantin Boromiz, Gheorghe Gogârnoiu.

În raportul CL privitor la decernarea titlului de cetățean de onoare lui Dumitru CRăciunescu se menționează: „Conform pregătirii iniţiale, Dumitru Crăciunescu a activat ca profesor de matematică în perioada 1982-1994 la numeroase unităţi de învăţământ preuniversitar de prestigiu din municipiul Râmnicu Vâlcea. Începând cu anul 1991 a intrat în afaceri prin înfiinţarea companiei Diana având ca activitate de bază comerţ produse alimentare şi nealimentare, iar începând cu anul 1997 îşi dezvoltă activitatea prin inaugurarea fabricii moderne de preparate din carne Diana. În anul 2001 preia pachetul majoritar al Carvil SA, iar în perioada 2002-2009 prin modernizarea liniilor de abatorizare, de procesare, frigorifice şi a staţiei de epurare din cadrul fabricii Diana, devine cel mai important producător de carne şi preparate din carne din zona Olteniei. Activând într-un domeniu în care produsele sale sunt căutate de toată lumea, a avut permanent în vedere ca primă preocupare calitatea acestora fară niciun fel de compromis. Acesta a fost şi este marele său atu pe piaţa românească de profil şi a constituit şi punctul său forte într-o activitate de peste 20 de ani în domeniu. Ca membru fondator al Fundaţiei Vaideenii a contribuit la organizarea anuală a întâlnirii fiilor satului şi a sărbătorii Învârtită Dorului, la editarea monografiei «Vaideenii», precum şi la desfăşurarea altor activităţi culturale. Preocupările sale au fost şi sunt continuu legate de viaţa socială a comunităţii, responsabilitatea în faţa acesteia fiind de asemenea un element definitoriu al activităţii sale, fapt ce îl face să fie una din vocile respectate în mediul de afaceri. Având în vedere solicitarea Uniunii Generale a Industriaşilor din România, Filiala Judeţeană Vâlcea, înregistrată la Primăria municipiului Râmnicu Vâlcea sub nr. 40311/2013, scrisoarea de susţinere înaintată de Camera de Comerţ şi Industrie, precum şi prevederile din regulamentul privind conferirea titlului de Cetăţean de Onoare al Municipiului Râmnicu Vâlcea, aprobat prin Hotărârea Consiliului Local nr. 148/2010, propunem să se acorde titlul de cetăţean de onoare lui Dumitru Crăciunescu pentru contribuţia adusă la dezvoltarea economică a municipiului, ţinuta exemplară în afaceri, implicarea socială şi pentru bunul renume adus prin activitatea sa municipiului Râmnicu Vâlcea”.

6 Responses to Omul de afaceri Dumitru Crăciunescu a devenit cetățean de onoare al municipiului Râmnicu Vâlcea

 1. legione

  geniali astia de la primarie..!!! l au facut cetatean de onoare pentru ca a dat teapa la 50 de valceni cu firma harinvest la care actionar e chiar….. craciunescu!!vai mama voastra de consilieri si primar penal ce esti!!!vai de valcea noastar!!auzi ..al faci cetatean de onoare pe unul care zilelea astea a dat teapa de 70 de miliadre la 59 de valceni!!!huuuuuuuuuuuuuuuu fi var cetateanul hotoman de onoare!!!!

   
 2. dobrin nicolae

  Daca esti pagubit este normal sa fi suparat pe vinovati. Acest aspect presupune informare. In cazul de fata esti total dezinformat. Din furaciunea de aproape 200 miliarde o mare parte este a lui, astfel incat ceea ce sugerezi tu este o fumigena rautacioasa. Parerea mea este ca sunt putini ramniceni cu generozitatea, nobletea si implicarea lui Mitica, iar cu plata lunara a peste 1000 de suflete putini valceni se pot mandrii. Fiind si in preajma Sfintelor sarbatori de iarna este crestineste sa fim mai buni, cu pace, liniste si speranta in suflet. La multi ani!

   
 3. nicolae.maruntelu

  eu cred ca va inselati oameni buni pe acest distins om al orasului valcea.am fost foarte aproape de acest om incantator .,ma ajutat foarte mult si ii sunt recunoscator, multumesc ca mai exista oameni buni in acest oras

   
 4. valcean

  dobrine sa dea dumnezeu sa aiba si craciunescu si cismaru si antonescu si veronel lungu sarbatorile pe care le au cei 50 de valceni pe care astia i au lasat fara actiuni si bani …pa

   
 5. dobrin nicolae

  Eplica ce logica ai cand faci asemenea afirmatii! In ce consta vinovatia lor? Din presa reiese ca principalii pagubiti sunt chiar ei!

   
 6. valcean

  vrajeala cu :..hotul striga hotii o stii maestre dobrin nicolae???atat dobrine ca restul intelegi ce vreau sa ati spun …

   

Leave a Response